Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar,ben ruhsatımı alacağım ama büro tecrübem sadece 2 ay.kurumsal bir şirkette malimüşavirlik yapabilmek için bürolardamı tecrübe edinmek doğru olur?belgem olacağı için ve yakın zamanda işi öğrenip çıkacağımı düşündükleri için ve 30 uma merdiven dayadığım için bürolarda iş bulamıyorum.ön muhasebedede kendimi geliştiremem.büro açmak için ve şirketlerde smmm yapabilmek için bana ne önerirsiniz?belge olacak ama tecrübe olmadan büro açılabilirmi? şimdiden teşekkürler
Şirketlerde mali müşavirlik yapabilmek için ilk önce; çalışılan iş kolunun dinamiklerini çok iyi bilmeniz gerekir. mümkünse ihtisas konunuza giren firmaları deneyin. Eğer uzmanlığınız yok ise bu uzmanlığı kazanabileceğiniz bir kurumda kendinizi geliştirin...
kurumsal şirkette belgeye pek fazla bakmıyorlar , çalıştığım şirkette kurumsal benim müdürümün belgesi yok ama muhasebe uzmanı olan arkadaşın smmm belgesi var
önemli olan kendini iyi pazarlayabilmek sanırım
eskiden smmm bir adı, ağırlığı, karizması vardı şimdi koftiden bir belge haline geldi üniversite mezunu şartı getirdiler bu seferde meslekte yetişmiş s.m.m.m ler azaldı elini sallasan değer hale geldi s.m.m.m yim tecrübem yok bana çok abes geliyor 3 sene ne iş yapıyorsunuz ?
Bu meslekte olacaksanız eleştirilere açık olacaksınız ''sadece belgem var'' sözü çok basite indirgenmiş geldi bana siz mali müşavir yani danışılacak insan olacaksınız neyse sizinle polemiğe girecek değilim benim eleştirim genele mesleğin itibarı düşüktü iyice düştü ''yolunuz açık olsun''