Arkadaşlar hepinize selamlar.Ben işletme bölümünü yeni bitirdim.şuan kafamda smmm belgesi almak var.Fakat bazı sorularım var bana yardımcı olursanız sevinirim;
1.smmm belgesi kiralanabilir mi? çok duyuyorum bu konuyu sakıncaları varmı?
2.smmm belgesi alan birey başka şehirlerde (hem izmir hemde İstanbul örn.) 2 büro birden açabilirlermi? şube gibi yani
3.Stajda en çok çekilen sıkıntılar neler?Nelere dikkat etmek lazım?
4.Smmm Büronuzu mükellef sayınızı önceden garantiledikten sonra mı açıyorsunuz?Mükellef bulma yolları neler?
5.Sizce kazancı tatmin edicimi.diğer mesleklere göre daha mı özgürsünüz?
(sorularım saçma gelebilir arkadaşlar ama ileriyi tahmin edemiyorum.sonuçta burada deneyimlisiniz belki sizin yürüdüğünüz yoldan gün gelir bende yürürüm bu sebeple bana neler yaşadınız özetleyin.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.)
1.smmm belgesi kiralanabilir mi? çok duyuyorum bu konuyu sakıncaları varmı?
2.smmm belgesi alan birey başka şehirlerde (hem izmir hemde İstanbul örn.) 2 büro birden açabilirlermi? şube gibi yani
3.Stajda en çok çekilen sıkıntılar neler?Nelere dikkat etmek lazım?
4.Smmm Büronuzu mükellef sayınızı önceden garantiledikten sonra mı açıyorsunuz?Mükellef bulma yolları neler?
5.Sizce kazancı tatmin edicimi.diğer mesleklere göre daha mı özgürsünüz?
(sorularım saçma gelebilir arkadaşlar ama ileriyi tahmin edemiyorum.sonuçta burada deneyimlisiniz belki sizin yürüdüğünüz yoldan gün gelir bende yürürüm bu sebeple bana neler yaşadınız özetleyin.şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.)