arkadaşlar kpss A grubu kadrolara hazırlanırken birden hakkımla bir yerlere gelemicemi düşündüm çünkü etrafımda mülakat denilen saçma aşamada okadar çok elenen kişi vardı ki resmen dedim lanet olsun butorpil midir nedir bu zıkkıma ve vazgeçtim sonra 2 ay kadar bu sınava hazırlandım smmm staja giriş sınavına ve ilk girşte geçtim çünkü hakkımla bir yerlere gelebilceim bi yol olarak görüyordum smmm yolunu kaç gündür okadar yer aradım ki aklım denetim frmalarında staj yapıp sonrada oralarda kariyer yapmaktı en az 40 tanesini aradım genelde verilen cevaplar
referansınız kim ?
kaç yıl deneyimlisiniz?
saçmalaığa bakın mademki deneyim arıonuz o 3 yıl staj ne işe yarıyor mademki staja başlatma sınavı koydunuz bu sınavı kazanmayanların ne işi var oralarda ?
geçtim fimalardan bürolarla iletişim kuruyum bari dedim
aradıımda bi dövmedikleri kaldı beni onlarda gelen cevaplar şunlar
ön muhsebe biliosan olur
deneyimin varsa gel yoksa uğraştırma bizi
sigorta yok para vermeyiz işine gelirse böyle
şimdi size soruyorum her tarafın deneyim istediği bir ülkede bu deneyimmidir nedir nerde yapılacak ??
meslek mensubu adayı olmayanların bu bürolarda ne işi var ?
madem ki smmm 3 yıl stajla oluyor sonra bizler smmm oluyoruz o 3 yıl staj için bile deneyim aramak ne kadar doğrudur ?
burda azımsanmıcak kadar çok smmm var lütfen sesimi duyun ve bana yardımcı olun staj yapcak yer resmen bulamıyorum bu adaletsizliğe lütfen sizlerde uymayın sizlerde bu çetin yoldan geçmiş abilerimsiniz sizden istediğim sadece bi kaç olumlu cümle
Konu başlığı ve içeriğinde Büyük Harf kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!
referansınız kim ?
kaç yıl deneyimlisiniz?
saçmalaığa bakın mademki deneyim arıonuz o 3 yıl staj ne işe yarıyor mademki staja başlatma sınavı koydunuz bu sınavı kazanmayanların ne işi var oralarda ?
geçtim fimalardan bürolarla iletişim kuruyum bari dedim
aradıımda bi dövmedikleri kaldı beni onlarda gelen cevaplar şunlar
ön muhsebe biliosan olur
deneyimin varsa gel yoksa uğraştırma bizi
sigorta yok para vermeyiz işine gelirse böyle
şimdi size soruyorum her tarafın deneyim istediği bir ülkede bu deneyimmidir nedir nerde yapılacak ??
meslek mensubu adayı olmayanların bu bürolarda ne işi var ?
madem ki smmm 3 yıl stajla oluyor sonra bizler smmm oluyoruz o 3 yıl staj için bile deneyim aramak ne kadar doğrudur ?
burda azımsanmıcak kadar çok smmm var lütfen sesimi duyun ve bana yardımcı olun staj yapcak yer resmen bulamıyorum bu adaletsizliğe lütfen sizlerde uymayın sizlerde bu çetin yoldan geçmiş abilerimsiniz sizden istediğim sadece bi kaç olumlu cümle
Konu başlığı ve içeriğinde Büyük Harf kullanmak yasaktır.!
Lütfen Forum Kuralları' na uyunuz.!