SMMM Sınav Başvuru Uzatılmış!

4-5 Aralık 2010 tarihli SMMM sınav sonucuna itiraz eden adayların itiraz sonucunu öğrendikten sonra, 12-13 Mart 2011 tarihlerinde yapılacak SMMM sınavına başvuru yapabilmleri için, başvuru süresi 28 Şubat 2011 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar uzatılmıştır.

Başlık açarken büyük harf kullanmayınız.

Ynt: SMMM Sınav Başvuru Uzatılmış!

merhaba arkadaslar

ben sınav a itiraz etmedim ama işbankasına bugun parayı yatırdım..

ne yapabilirim şimdi..

kayalı35 ' Alıntı:
merhaba arkadaslar

ben sınav a itiraz etmedim ama işbankasına bugun parayı yatırdım..

ne yapabilirim şimdi..

Yarın online işlemler menüsünden ders seçerek başvurabilmeniz lazım. Hesaplar bugün mesai bitiminne kadar açık tutulacağına göre, dekontlar sisteme düşene kadar başvuru yapılabilmesi gerekir. Bu sayfada TESMER'den kopyaladığım "uyarılar" metninin sonundaki dipnota bakın.

Evet sayın sleepingcat, haklısınız. Bugün itiraz etmeyen adaylar için sınav başvurusunun son günü.

sedateroglu ' Alıntı:
Evet sayın sleepingcat, haklısınız. Bugün itiraz etmeyen adaylar için sınav başvurusunun son günü.

sedat bey şu anda 5 ders seçmemiz gerekiyor bunlardan sadece 1'i için itirazda bulunduk, ve tesmere nolur nolmaz diyerek 5 ders ücretini yatırdık, tüm ders seçimlerini 28.02.2011 de yapabiliyormuyuz yoksa ayın 28'inde sadece itiraz ettiğimiz dersimi seçebileceğiz ? Ben bu tek dersin sonucunuda bekleyip tüm dersleri o şekilde seçmeyi düşünüyordum.

Kardeşim güzel soru. Sorun üzerine ben de merak ettim aradım Tesmeri. İtiraz etsin, etmesin herkes için sınav ücreti yatırmanın son günü 28.Şubat dediler. Bence de öyle olması lazım. Bi kere TESMER de sınava itiraz etmeyenler ayın 21, edenler 28 i diye ayrım yapacak bi alt yapı yok. İtiraz sonuçları açıklandıktan sonra (ayın 28 inde) 5 dersi de seçebilirsiniz.