SMMM Staj Başlatmada Sonuca İtiraz Etsen Ne Olur?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ELBURZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gk10 ma 72 toplam 82 net puan 59,334 itiraz etsem olumlu sonuc alma ihtimalim % kaç?

Ynt: smmm staj başlatmada sonuca itiraz etsen ne olur bu konuda bilgisi olan varmı?

kardeş keşke genel yetenek çalışsaydın. meslekten netin güzel, genel yetenekten kalmışın sen. ortalamnı düşürmüş.

Ynt: smmm staj başlatmada sonuca itiraz etsen ne olur bu konuda bilgisi olan varmı?

ilyaskom ' Alıntı:
kardeş keşke genel yetenek çalışsaydın. meslekten netin güzel, genel yetenekten kalmışın sen. ortalamnı düşürmüş.
alakası yok gk 19 alan 65 net toplamı 84 puan yine 59 küsür anlayan beri gelsin bu işte başka bi formül var muhtemelen

Arkadaşın itiraz etmiş birisi olarak, sonuç kesinlikle değişmiyor. Boşuna ümütlenme... Hakikaten bu sonucu görmek bile insanın canını acıtıyor. Fakat bu sınavda net sayısı 85 olmuş. En çok net çıkarandan başlayıp sona doğru geliyorlar. G.K neti fazla etki etmiyor puanlamaya.

Senin adına üzüldüm. Kendimde aynı durumdayım. Duygularını çok iyi anlıyor, inşallah 20 haziranda alırsın diyorum.

İyi çalışmalar.

Ynt: SMMM Staj Başlatmada Sonuca İtiraz Etsen Ne Olur?

ayşe hanım sitem mektubunuzu okudum çok haklısınız ama hkkımızı birileri gaspediyor ve bunuda alışkanlık halne getirmişler ben itiraz ettim değiseçeiğini umduğum için değil sadece birilerinin bunu farketmesi için
6 hakkım 2 tane parası nı verdiğim halde gidemedim (yol param yoktu yada dönünce parasız kalacaktım
ailem tirenin köyğnde yaşyyor sınava hazırlanıyourm diye onların yanına bile gidemedim. aldığım üç beş kuruş
para ya çalışmaya devam edicez. başka öare yok biraz daha sabır biraz daha uykusuzluk ve kazanınca bunların hesabını sorağım.

ya arkadaşlar okuyup geçmeyin bi fikriniz varmı ve ya duydunuzmu
yanıtlayın

Bununla ilgili anket çalışmamız vardı, aynı kategoride bulabilirsiniz.

ben bulamadım hala sayfa t-yer söylerm
misin?

Ogün Güneş ' Alıntı:
Bununla ilgili anket çalışmamız vardı, aynı kategoride bulabilirsiniz.

Bahsettiğim anket yeterlilik sınavına ilişkinmiş.

Sizin konunuza dönecek olursak; itiraz sonucu puan değişikliği olacağını sanmam. Ama tabi tasarruf sizin.

para istesnmiyor sadece posta parası 2 tl onuda nereye vermiyoruzki? 27 mart tan beri alkol parası aldı başını gitti zaten