Haftabaşından beri TESMER'i arıyorum. Her gün aldığım cevap aynı; Yasal süresi 60 gün. Bugün 53. gün olması lazım diğer sınava 2 aydan az bir süre kaldı. Biz kaldıysak ne ara çalışacağız ? Tamam onlara da hak veriyorum kolay değil klasik kağıtları 2 ay içinde okumak ama en azından süreyi sınav sonuçlarını açıklayacakları günlere göre ayarlasalar. Tek ders sonucu bekliyorum ve stresten 2 aydır saç döktüm![]()
2016 şubat ilk haftası açıklanacak mış
2016 şubat ilk haftası açıklanacak mış
sanırım haftaya açıklarlar,yapacak bir şey yok bu durumda bekleyeceğiz
bu nasıl iştir, açıklanamayacaksa bari bunu duyurun,
bu mesleğin sabır işini olduğunu en başından sonuna kadar hissediriyorlar...
Maalesef öyle. Tarih de yazmıyorlar siteye şu tarihte açıklanacaktır diye. Site 2 aydır olduğu gibi duruyor.
İlginç olan soru ve cevapları hala sitede yayınlamadılar,önceden de böylemiydi acaba ? sınav sonuçları ile birlikte mi acıklayacaklar?
aldığımız duyuma göre tesmer komisyondan haber bekliyormuş,yani sonuçlar komisyonda sanırım:banghead:
Nereden duydunuz acaba ve komisyonda olunca ne kadarlık bir sürede açıklanır?
bugün tesmeri aradım ordan söylediler,bence de cuma günü açıklarlar diye umut ediyorum,sadece kafamı karıştıran komisyonda ise kağıtların okunması bitmemiş olabilir ,umarım öyle birşey olmazzz.![]()
aaaa gerçekten mi? ,hadi inşallah hayırlı güzel sonuçlar görelimbugün açıklanacağı hakkında duyumlar aldık sadece finansal muhasebe sonuçları bekleniyormuş .