Teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağımMerhaba,
Eğer kendin çalışmayı düşünüyorsan dersleri 2 ye ayırmak faydalı oluyor. Kendi yaptığımı anlatayım. sayısal ve sözel olarak dersleri 2 ye böldüm. İlk sınavda 4 derse çalıştım ve 4 dersi de verdim çok şükür. Fakat kesinlikle bu 4 üne çalıştım sadece 4 derse girmeliyim diye düşünme. Mutlaka tüm sınavlara gir. Çünkü çalışmadığım diğer derslerdendi 2 tane verdiğim sınavKitap konusunda gelince de şöyle ben özellikle sözel dersleri geçmiş yıl sorularını ayrı notlar halinde 4-5 sayfayı geçmeyecek şekilde hazırlamıştım o şekilde çalıştım. sınavda her ders için ufak ufak notlarınız olsun mutlaka yanınızda aralarda bakmak faydalı oluyor.
İnşallah bize de nasip olur2021/1 dönem sonuçları belli olmuş.
Az önce İSMMMO'DAN arandım.
Allah isteyen herkese nasip
Rica ederimTeşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım2ye bölmek bana da mantıklı ama az da olsa her derse çalışmak ilk hedefim.
Çok sevindim sizin adınızaRica ederimUmarım İstediğiniz gibi olur her şey
Benimde bugün bitti tüm derslerim çok şükür sizde umarım tez vakitte halledersiniz
Kitap ve not desteği sağlayabilirim dilerseniz
![]()
Eve geçtiğimde kontrol edip dönüş yapacağım mutlakaÇok sevindim sizin adınızadarısı başıma olur inşallah
Dehanın setini aldım geçen hafta. Onun haricinde bir kaynak temin ederseniz çok sevinirim
![]()
Tamamdır. teşekkürler şimdidenEve geçtiğimde kontrol edip dönüş yapacağım mutlaka![]()
Aynı destekten tarafıma da sağlarsanız çok sevinirimRica ederimUmarım İstediğiniz gibi olur her şey
Benimde bugün bitti tüm derslerim çok şükür sizde umarım tez vakitte halledersiniz
Kitap ve not desteği sağlayabilirim dilerseniz
![]()
Çok fazla notum yok fakat eve geçtiğimde kontrol edeceğim.Aynı destekten tarafıma da sağlarsanız çok sevinirim![]()
Çok teşekkür ederimÇok fazla notum yok fakat eve geçtiğimde kontrol edeceğim.Şuan yanımda bu iki not mevcut Finansal Tablolar Analizi ile ilgili bunlardan faydalabilirsiniz.
![]()