+1mur224 ' Alıntı:üzüldüm daisy. 2 yıl beklemek kadar saçma birşey yok dediğin gibi. Arada 2 yıl geçince değişecek olanın ne olduğunu inan bilmiyorum ama Türmob yönetimi biliyor heralde ki böyle bir kanun koymuş. Bu kendi meslektaş adayına gösterdiği saygıyıda belli ediyor. Sen bir insanı eleme sınavı ile meslektaş adayı yapıyorsun. Hemde inanılmaz sınav ve dosya ücretleri alarak. Ardından 3 sene ilkokul mezunu insanın çalışmayacağı şartlarda ve maaşlarda çalışmaya mahkum ediyorsun. Sonunda da yine akla mantığa sığmayacak 7 yazılı sınavla eşit olmayan bir şekilde elemeye kalkıyorsun. Madem eleyecektin 3-4 senesini niye heba ediyorsun stajyerlerin? Düzen yeni geleni mahvetme eskiyi koruma üzerine kurulu. Bunu sm den smmm liğe geçişte de görebilirsiniz. İnşallah birgün meslek mensubu olup yönetimde söz sahibi olduğumuzda bugunlerde çektiklerimizi unutmayız ve bunu değiştirecek insanlığı gösterebiliriz...
haktan ' Alıntı:daisy şu anda seni çok iyi anlıyorum ben de vergiden kaldım ve iki yıl bekledim temmuzda sınavlara tekrar başlayacağım.ben çok üğraştım ama kimseyi bu konuyu konuşmaya bile ikna edemedim ama ahdım var belgeyi alınca bu konuda elimden ne geliyorsa yapacağım daha fazla kimsenin canı yanmasın emeği boşa gitmesi diye .sıkma canını bir şekilde zamn geçiyor sana tavsiyem ders çalışmayı hiç bırakma bilgilerini hep taze tut.