Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son aftan beri 10 yıl oldu.Yeni bir affın çıkma zamanı gelmiştir.!
Ynt: Son aftan beri 10 yıl oldu.Yeni bir affın çıkma zamanı gelmiştir.!
tek dersten kalan arkadaşlar var malesef benim gibi.son çare olarak mahkemeye başvurdum.umarım olumlu sonuçlanır.ama çok saçma çok çaresizce bir durum 2 yıl bekleyip bütün derslerden tekrardan girmek...
arkadaşlar,
eski kanuna göre dosya açtıran
yüksek lisans mezunu
bir aday meslek mensubunun hayatından
anayasa,hukuk hiçe sayılarak 2 sene çalındı..
ben bu kepazelik ortadayken , af taleplerini pek hoş karşılamıyorum açıkçası
trattataa ' Alıntı:
arkadaşlar,
eski kanuna göre dosya açtıran
yüksek lisans mezunu
bir aday meslek mensubunun hayatından
anayasa,hukuk hiçe sayılarak 2 sene çalındı..
ben bu kepazelik ortadayken , af taleplerini pek hoş karşılamıyorum açıkçası
lisansustu derken bunu isletme,ekonomi v.b. harici bir bolumden lisans mezunu olup daha sonra master yapip bu sinava giren olarak degerlendiriyirum ki; boyle olsa dahi elbette ark.nizin dosyasinin yanmasi yasanamasini arzu etmedigimiz bir durumdur. ancak, sizin arkadasinizin dosyasi yandi diye de bu kadar insanin emegi adina boyle dusunmenizi hakli bulmuyorum. ve aslina bakarsaniz fiilen meslegi icra edenler icerisinde ailevi yada ozel sorunlari olmadikca bu durumlara kalan da pek olmuyor. ama hayat bu, talihsizlikler yakamizi birakmayabilir. ve bizim mucadelemizde oyle bir anda hayatimizin vazgecilmezi olan bu yolda emeklerimizin zayi olmamasi icindir.