SSK Eksik gün bildirimi hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sudo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
temmuz ayına ait personelin istirahat raporları ve ücretsiz izinlerine ilişkin evrakları doğruyken ssk eksik gün bildirim formunda 1 er gün eksik göstermişim (programı yanlış kulanma sonucunda). bunu şimdi internetten beyan edeceğim ceza gelme olasılığı var mı? sonuçda netten yapacağım beyanda eksik günü 1 gün artırdığımda sorun kalmıyor, devletinde bir zararı yok. inceleme olursa sonuç ne olur?bilgisi olan arkadaşların yazması ricasıyla...

Ynt: ssk eksik gün bildirimi hatası

aynı sorun bendede var 1 gün artırdığın zaman personel ben bu kadar ücretsiz izin kullanmadım dediği zaman ne cevap vericeksin oda muamma :S

Ynt: SSK Eksik gün bildirimi hatası

Benzer bir sorunuda ben yaşıyorum.. 15.07.2010-14.08.2010 tarihleri arasında 2 gün çalışmış ben alık prim ve hizmet belgesinde çalıştığı güne 2 eksik gün sayısına 28 yazdığım zaman kabul etmiyor ve diyor ki çalışma gün sayısını 3 yapın veya eksik günü 29 yapın diyor.aynı zamanda ben bu işçinin 14.08.2010 tarihinde çıkışını verdim, orada çalışma gününe 2 eksik güne 29 yazdığımda bu sefer orası kabul etmiyor, 2 güne 28 gün yazdığımda kabul ediyor.ben şimdi ne yapacağım ek-10 eksik gün bildirim formuna ne yazacağım? bu durumdan bir sorun yaşarmıyım acaba?