fonradar

SSK İşe Giriş Bildirgesi

Üyelik
16 Tem 2008
Mesajlar
98
Konum
Hatay
Arkadaşlar ssk e bildirge bölümünden işçi girişi yaptım. giriş bildirgesinin yazıcı çıktısını alırken elektirik kesintisi oluştu.
sisteme tekrar girdiğimde bu giriş bildirgesini görüntüleyemiyorum. işe giriş bildirgesininin yazıcı çıktısını nasıl alınabileceği hakkında fikri olan varmı?
 
Ynt: ssk işe giriş bildirgesi

aynı kişiyi ssk lı tekrar giriş yapmaya çalışırsan alttaki boşluk olan ksısımda sigortalının ssk umarasını tc numarasını ismn göteren bi bölüm orayı tılklayarak tekrar işe giriş bildirgesine ulaşabilirsin.
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Ebildirgeden artık ssk girişi yapılamamakta mıdır, nedendir?
Bilgisi olan var mı?
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/!ut/p/c1/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os_gAS-PAAE8TIwMLNw9zAyNjw1AjVxdjQwMDU_3gkiJ9P4_83FT9gmxHRQBH8zIN/dl2/d1/L2dJQSEvUUt3QS9ZQnB3LzZfUDkzUVBJNDIwOEZINzAyMzFVMkVEMzEwTzY!/

Buradan yapılıyormuş, pardon.
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Arkadaşlar giriş bildirgelerini ve çıkışları aşağıdaki ekrandan mı veriyoruz artık.Burdan girişini yapmamız yeterlimi.Başka bir ekranı var mı?
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

işveren başlığı adı altından veriyoruz ama hata veriyor.işe giriş yapabilen var mı.ssk no lar t.c no olmuş.işçi çıkış butonu hiç çalışmıyor.sizde de ölye mi arkadaşlar.
birde az önce sgk ile görüştüm durumu anlattım.işçi çıkış kısmı çalışmıyor dedım, memur da böyle birşey çıkarmışlar ama henüz yaptırımı yok dedi.
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Bende girişler sorun/hata yok.
Ancak çıkış butonu aktif değil.
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Merhaba
Ben işveren bölümünün altındaki giriş çıkış dan giriş yapamadım sürekli hata verdi ebildirge bölümünden giriş yaptım sanırım aynı işi görür kolay gelsin
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Sabah e-bildrgeden giriş yapma şeysini kaldırılmış idi.
Demek oluyor ki geri koymuşlar. Şu anda bende de "Sigortalı İşe Giriş ve İşten Çıkış Bildirgesi " şeysinden giriş yapılamamakta, tanımsız hata vermektedir.
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

merhabalar arkadaslar benım acıl olarak bilgiye ihtiyacım var 29/09/08 de işe giriş bildirgesi hazırlayıp ilk giriş olarak verdim.Fakat işe giriş i yaptık tan sonra işe giriş yaptıgımız elemanın daha onceden 1996 da giriş i yaptıgını ogrendık ayrıca işçimizim işe giriş belgesıni ssk ya teslim ederken imzalamayı unutmus bu halde sirketimize ceza gelebilir mi.bu durumu nasıl cozebılırım acıl yardıma ıhtıyacım var cevap yazan olursa cok sevınırım
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Anladığım kadarıyla elden göndermişsiniz. Kurum tescil edip,numara vermişse sorun yok demektir.
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

evet elden teslim ettik fakat aklıma takılan bildirgeyi veririken ilk işe giriş olarak işaretledık ssk dan da belgeyi telim aldıklarında kaşe basılmış sundan korkuyorum iki adet sicil numarası olacak bunun için ayrıyetten dılekce yazıp ssk ya gitmek mi gerekir.veya iki sicil numarası bırlestırılebılıyor mu
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Sistemde arıza olmadıktan sonra çift no söz konusu değil. Ayrıca 1/10 itibari ile eski ssk noları tarih oldu. Artık TC nolar SGK nosu olarak kullanılmakta.
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Arkadaşlar biraz önce giriş yaptım.İşveren kısmına girdiğimizde "işe giriş ve çıkış bildirimi" ekranına girdim ve talimatları uygulayarak işe giriş onayladım ve çıktıyı aldım.Sonra farkettim ki e-bildirge kısmındaki "tekrar giriş" butonuda aktif ve diğer arkadaşım oradan da başka bir giriş onayladı.Benim onayladığım ekranda adres bilgisini girmeden devam etmiyordu.Efendim neyse belgeyi onayladıktan sonra e-bildirgedeki tekrar giriş kısmına girdim.SSK numarasını yazarak kontrol edeyim dedim.Yaptığım girişi bu ekranda da gördüm.Demekki yeni giriş ekranından da girişleri yapabiliriz.Beni asıl tereddüte düşüren şu oldu.Yeni yasada sigortalılarda girişlerini ayrıca kendilerde bildirecekler dendiği için bu ekran sigortalılara aitmi diye düşünmüştüm.Sanıyorum yeni giriş ekranımız burası olacak.Ayrıca sirkülerde giriş bildirgeleri başlığını okudum ama şu konuda bi açıklık göremedim.İlk işe girişler hala elden mi verilecek. Bu konulardaki yorumlarınızı merak ediyorum.Saygılar..
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

B- Hizmet Akdine Tabi Çalışanların Sigortalı İşe Giriş Bildirgesinin E-Sigorta Yoluyla Bildirilmesi

5510 sayılı Kanunun 4 üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendine tabi sigortalıları çalıştıran işverenlerden aylık prim ve hizmet belgesini zorunlu olarak e-Sigorta yoluyla verenler;

1) 01/11/2008 tarihinden itibaren sigortalı tekrar işe giriş bildirgesini,

2) 01/12/2008 tarihinden itibaren ise sigortalı ilk işe giriş bildirgesini

zorunlu olarak e-Sigorta yoluyla internet üzerinden vereceklerdir.

Aylık prim ve hizmet belgesini e-Sigorta yoluyla bildirme zorunluluğu olmayan işverenler sigortalı ilk ve tekrar sigortalı işe giriş bildirgesini kağıt ortamında Kuruma verebilecekleri gibi e-Sigorta yoluyla da Kuruma bildirileceklerdir.
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

arkadaslar bi sorum olacaktı ssk işe giriş bildirgesini verirken işçi imzasını atmayı unutmuş bu evrak ın akibeti ne olur ve nerden ogrenebiliriz.saolun
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

arkadaşlar, ssk çıkış bildirimini onayladım ama yazıcıdan aldığım çıktıda barkod referansının altında girişlerde olduğu gibi numara yazmıyor. Çıkış yapmış olan arkadaşlar sizlerde de durum aynımı?
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

06.10.2008 tarihinde Sigortalı İşe Tekrar giriş bildirgesini Sigortalı işe giriş ve işten ayrılma bildirgesi bölümündeki işe giriş bildirgesi bölümü aktif olmasına rahmen hata verdiği için veremedim. Sonra eskiden olduğu gibi e-bildirhedeki İşe Tekrar Giriş menüsünden verdim. Problem olurmu acaba, yoksa farketmez mi ?
 
Ynt: SSK İşe Giriş Bildirgesi

Yeni olan kısım ilk ve tekrar girişlerin verilebilmesi için hazırlanmış. Galiba eski programı bozmamak için ayrı giriş ekranı oluşturulmuş. Aslında eski e-bildirge, yeni giriş/çıkış kısmı ve işgöremezlik bilgi girişi tek ekrana taşınsa daha iyi ve keşke değişiklikler yapılmışken daha kullanışlı olarak yapılsa.
 

Benzer konular

Üst