Daha önce bir bankada çalışıyordum ve burda sağlık olarak banka emekli sandığına bağlıydım, şimdi ise başka bir bankaya geçtim fakat yeni başladığım yer banka sandığı değil ssk üzerinden primleri yatırıyo yani sgk ya bağlı, yeni başladığım yerde 43 günlük sigorta primim yatırılmış (çıkış yapılmış fakat tekrardan giriş yapılıp prim yatırılacak bunu biliyorum) ve 4a tescil kaydına baktığımda aktif gözüküyor burda bi sorun yok fakat online işlemlerden provizyon kontrolünü yaptığımda şöle bi açıklama çıkıyor ve sağlık aktivasyon provizyon alamıyorum :
GSS Kapsamı GSS Kapsam Dışı
Provizyon Tarihi 22.03.2015
Sigortalı Türü Diğer
Katılım Payı Muafiyet Hayır
Sorgu Sonucu 1118 - GSS Kapsamına dahil olmayan kişi. Banka yada Finans Çalışanları (Geçici 20. Madde) GSS kapsamı dışındadır. Provizyon verilememiştir.
Benim ya da şu an da çalışmakta olduğum kurumun ya da sgk nın birşey yapması gerekiyosa bu ne olmalı, ya da belli bir zamanın geçmesi mi gerekiyor, niye provizyon alamıyorum, benim için önemli olan bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
GSS Kapsamı GSS Kapsam Dışı
Provizyon Tarihi 22.03.2015
Sigortalı Türü Diğer
Katılım Payı Muafiyet Hayır
Sorgu Sonucu 1118 - GSS Kapsamına dahil olmayan kişi. Banka yada Finans Çalışanları (Geçici 20. Madde) GSS kapsamı dışındadır. Provizyon verilememiştir.
Benim ya da şu an da çalışmakta olduğum kurumun ya da sgk nın birşey yapması gerekiyosa bu ne olmalı, ya da belli bir zamanın geçmesi mi gerekiyor, niye provizyon alamıyorum, benim için önemli olan bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.