Staj Başlatma Sınav Sonuçları Hakkında

Staj Başlatma Sınavına Daha Önceden Giren Tecrübeli Arkadaşlara Bir Sorum Olacak

Sınav Sonuçları Bu Sınavdan Ortalama Kaç Gün Sonra Açıklanıyor ve de Bu Sonuçlar Hangi İnternet Sitesinden Öğrenilebilecek

Çok Teşekkür Ederim Şimdiden ,

Saygılar ....

Güvenilir olmayan bi kaynaktan STAJ BAŞLATMA SINAVInın sonuşları 10 gün sonra belli oluyor diye duymuştum. Dediğinize göre 30 günmüş.

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim

Kolay Gelsin ...

sınav sonuçları tüm stajyer adaylarına hayırlı olsun.

http://tesmer1.anadolu.edu.tr/

kaybeden arkadaşlara benden tavsiye. gidin başka meslek bulun kendinize. :twisted:

vazgeçmeyenlere gelince; sizinle daha çok işimiz var. :roll:

ve kazananlar. öncelikle tebrikler. bakalım sevinciniz ne kadar sürecek.... :D

bütün bu söylediklerimi aşıp meslek aşkıyla hala yananlar varsa onlara da şunu söylüyorum.

bu meslek sizlerle var olmaya devam edecektir. bizden sonra gelenler bizi hayırla yad etmesini istiyorsanız daha çook uykusuz gecemiz var demektir.

arkadaşlar birde sizlerden şunu rica ediyorum. lütfen ilk girişte kazanan arkadaşlar burda özellikle sevinçlerini bizle paylaşşınlar. isteyince olduğunun en güzel örneklerini sunsunlar umutsuz arkadaşlarımıza.

dün katıldığım bir toplantıda bir smmm -ya öyle bir sınav ki biz girsek galiba kazanamayız demişti.

yeni nesil stajyerler gösterin kendinizi. :D

sevgiyle

heerdeem' Alıntı:
arkadaşlar birde sizlerden şunu rica ediyorum. lütfen ilk girişte kazanan arkadaşlar burda özellikle sevinçlerini bizle paylaşşınlar. isteyince olduğunun en güzel örneklerini sunsunlar umutsuz arkadaşlarımıza.

Merhabalar ;

12 Kasım 2005 tarihli Staj Başlatma Sınavı benim ilk sınavımdı ve de bu sınavdan 72,359 puan alarak başarılı oldum

Şunu söylemek istiyorum sınav başarılamayacak kadar zor bir sınav değil .

Ben bu sınava sadece 2 ay çalıştım ama çok çalıştım .
( Gecem Gündüzüm birbirine karıştı ders çalışmaktan :lol: )

Bu Sınavda başarılı olamayan arkadaşlara sonraki sınavlarında başarılar dilerim.

MERHABA

öncelikle kazanan arkadaşları tebrik ederim
bende 12 kasım gazilerindenim ama sevineyim mi üzeleyim mi bilmiyorum 76,88 ortalama ile geçdim bundan sonrası daha zor biliyorum oda bizi yontmak için yer arıyor yok use eğitim yok zorunlu seminer başka şimdiden düşünüyorum ama sıkı bir çalışmayla yapılmıycak bir sınav değil

Kod:
gel gel gel , use ye gel, use dekiler çok dertliler

kazanan arkadaşları tebrik ederim kolaylıklar dilerim hazırlandığınız kaynakları çalışma sisteminizi de yazarsanız siteye bizden sonra üye olanlara değerli bir miras kalacağı görüşündeyim

arkadaşlar bende 12 kasımda sınavı geçenlerdenim. yalnız birşey sormak istiyorum. bu e-use dediğiniz olay sanırım 4 ayda bir sınav yapılacakmış ve zorunlu eğitim cd lerini odadan yaklaşık 300 ytl ye temin edebiliyormuşsun ancak onunla ilgilimi. ayrıca sınavlar http://tesmer1.anadolu.edu.tr/ adresinde yaklaşık 10 gün sonra açıklanıyor. doğru bilgi edinmişsiniz. herkese kolay gelsin