Staj Sınavı ile İlgili Taahhütname!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan EYUPPPP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

EYUPPPP

Katkı Sunan Üye
Merhaba Arkadaşlar

30.04.2007 tarihinde stajı biten bir arkadaşım temmuz ayında sınava girecek ve odaya o tarihe kadar çalışacağına dair

taahhütname imzalamış. Bu durumda arkadaşımı işten çıkaracaklarmış. Akıbiyeti ne olur. Sınavı etkilermi ?

Lütfen acil cevaplarsanız sevinirim ....

Ynt: Staj Sınavı ile ilgili taahhütname ( acil )

tarihlerle ilgili konuyu net anlayamadım,

30.04.2007 te stajı bitiyor bu tarih öncesinde temmuz sınavına girebilemek için taahhütname imzalamış vermiş, ancak nisan ayı içinde çıkışını veriyorlar öyle mi?

eğer öyleyse nisanda çıkışı nasıl veriliyor onu da anlamadım,

diğer olasılığı düşündüm temmuzda stajı bitecek olsa temmuza kadar sigortalı olması gerekse nisanda staj nasıl bitiyor ?

sanırım ilk yazdığım doğru ben de mart sınavı için ocaka kadar taahhütname imzalamıştım.

Neyse eğer arkadaşınız naylon staj yapmıyorsa ve şu an çalışıyorsa iş yerinde bu günün tarihinden geriye dönük nasıl çıkış verecekler anlamış değilim.

Sanırım bu mesajla ilgili ben hiç bişey anlamadım:))))

Ynt: Staj Sınavı ile İlgili Taahhütname!

Selamlar

Ogüncüm, öğle yemeğini geç yersen olacağı budur :)

Arkadaşım; Normalde yeterlilik sınavına müracaat tarihi başlangıç itibariyle 2 senelik staj döneminin son ayına denk geldiği, 720gün dolmadığı için odamız sınav tarihine kadar çalışma istiyor.

İlgili kişi eğer 720 günü doldurduysa odayla irtibata geçip vaziyeti anlatsın.

Yok eğer 720 günden, 10~20 gün eksiği varsa işyeriyle bir şekilde anlaşşsın!!! ;)

Umarım, olumsuz bir gelişme olmaz.

saygıyla

Çok teşekkür ederim her ikinizede

Ogün beyle durumu mesajlaşarak aydınlığa kavuşturduk....

bende aydı durumdayım 30.09.2007 de stajım biityor.kasımda sınava girip aralıktada askere gitmeyi düşünüyordum fakat tesmere sordum kesin bi cevap vermedler.acaba çıkışı 30.09.207 de alsam sorun olurmu ?