Şubenin İşkur Kaydı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fb1907
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fb1907

Katkı Sunan Üye
sirketimizin ssk li calisanlari vardir ve iskuru kaydimizi yaptirip iab lerini bu kayit uzerinden vermekteyiz.Ama sirketimizin birde subesi vardir(insaat) ve ssk dan burasi icin ayri bir ssk sicil numarasi alinmistir.Simdi bu subede calisan iscinin cikisini verecegiz.İab verebilmem icin merkezin iskur nosunumu kullanacagim yada subeyi ayri kayitmi yaptiracagim iskura? Yorumlarinizi bekliyorum.

iyi calismalar...

Ynt: subenin iskur kaydi

Şubeniz için ayrı kayıt yaptırmanız gerekir.

Ynt: subenin iskur kaydi

merkezin altindan subeyi actim ama iab sini gondermek istedigimde merkezin firma bilgileri geliyor.Yardimdan baktigimda firma acilir listesinden degisiklik yaparak yavru firma icin islem yapabilirsiniz diyor ama firma acilir listesi nedir? nerdedir bulamadim...

Ynt: Şubenin İşkur Kaydı

fb1907 ' Alıntı:
merkezin altindan subeyi actim ama iab sini gondermek istedigimde merkezin firma bilgileri geliyor.Yardimdan baktigimda firma acilir listesinden degisiklik yaparak yavru firma icin islem yapabilirsiniz diyor ama firma acilir listesi nedir? nerdedir bulamadim...

bu şekilde yapabilirseniz haber verin de bizde yapalım.

arkadaslar ben islemi gerceklestirdim buraya nasil yapildigini yazayimda ihtiyaci olan arkadaslar faydalansin.
ilk olarak merkezin iskur nosu ile sisteme giriyoruz.Sonra acilan menuden firma bilgileri degistirmeden bir sube eklemesi yapiyoruz.Merkezin altinda bir sube acilisi yapiyoruz.Gene unvan, ssk sicil no, adres bilgileri yaziliyor(subeye ait).Sonra sistemden cikip tekrar giriyoruz ve firma bilgileri kismina girdigimizde hem merkez hem sube cikiyor karsimiza.Subeyi tiklidigimiz zaman subenin iskur nosu gorunuyor(ben burda yetkili kisiyi merkezdekiyle ayni yaptim).Sonra subenin iskur nosu ile sisteme girip sube uzerinden iab sini gonderiyoruz.Umarim faydali olur.

iyi calismalar...

Süpersin fb1907 tam bana lazım olan şeyi yazmışşın

Allah razı olsun :)