Şubeye ait e beyanname aracılık sorumluluk sözleşmesi

Merhabalar

Merkezi İstanbulda bulunan müşterimin elektronik beyanname aracılık sorumluluk sözleşme bilgilerini internet vergi dairesine girdim ve onayladım.

Ancak bu müşterimin Manisa' da şubesi bulunmakta ve muhtasar beyannamesi Manisa/Mesir V.D. verilmektedir.

Bildiğiniz gibi; aracılık sorumluk sözleşmesi bilgileri internet vergi dairesine girişi yapılırken, vergi nosu yazılmakta ve GETİR butonu tıklanmakdadır. Böyle yapınca MERKEZ bilgileri ekrana gelmekte şubeye ait bilgi girişi yapılamamaktadır.

Şubeye ait muhtasar beyanname verebilmek için ne yapmak gerekiyor?

Kolay gelsin..

Ynt: Şubeye ait e beyanname aracılık sorumluluk sözleşmesi

Vergi numaraları aynımı ki? Manisaya beyanname veriyorsa vergi nosu farklıdır. Aynı ise zaten sorun yok e-beyanname sstemi vergi numarasını sizin şifrenizle eşleştirecektir. Yok vergi nosu farklıysa diğer vergi numarası ile aynı sözleşmeyi tekrar kaydedin.

Vergi numarası AYNI (Anonim Şirket)

Sıkıntım; Şube ile ilgili bilgileri sisteme giremediğimden Manisaya ait muhtasarı göndermek istediğim de sistem buna müsade edecek mi?

Bu konuda uygulama yapan oldu mu? Ebeyanname çağrı merkezini aradım vergi nosu önemli problem olmaması gerekiyor dediler ancak emin olamadım.