Tazminat Hesaplama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aday

Katkı Sunan Üye
01.05.2001 işe giriş tarihi
18.02.2008 işten ayrılış tarihi 7yılx26=182 gün yıllık izin ücreti hakkı
en son net maaş :3484 ytl
56 ihbar var
kıdem tazöinatı,ihbar tazminatı,yıllık ücret izin parası nekadardır,kıdem tazminatı tavanı 2087 olarak alınıyor peki bu tavan ihbarda ve yıllık izinde de varmı ayrıntılı olarak gösterirmisiniz teşekkürler.

calısma sosyal guvenlık bakanlıgından yazı

bana bı yazı geldı ısyerınden atılmıstım ıhbar vs olmadan calısma sosyal guvenlık bakanlıgına sıkayet ettım bana bu yazı geldı..nekadar alıcagım hesaplayabılırmısınız..

ılgılı basvurunuz uzerıne xxxxxxxxxxxx adresınde kurulu xxxxx unvanlı ısyerınde bakanlıgımız ıs mufettısı tarafından yapılan ınceleme sonucu duzenlenen raporda.
kullandırılmayan son yıllık ucretlı ızın paranız ıle calıstıgınız sureye ( 01.05.2004-31.12.2006) tarıhlerı arasında calıstıgınız maasınızın 625.35ytl oldugu uygun 6 haftalık ıhbar tazmınatınızın ve 80 gunluk burut ucretınız tutarında kıdem tazmınatınızın son kullanmadıgınız yıla aıt 14 gunluk yıllık ucretlı ızın paranızın odenmesı ıcın ısverenlıge teblıgat yapıldıgı esverenlıge basvurmanız gerektıgı bu teblıgata ragmen ısverenlık odemem yapmaması halınde calısma surenız ve ucretınız hakıındakı ıddıalarınızda ısrarlı ısenız konunuzuyargı makamlarına ıntıkal ettırmenız gerektıgı hususları belırtılmıstır.

bılgılerınıze rıca ederım..

ahmet unlu
bolge mudr yard

burda yazılanlara gore ısverenden nekadar bır ucret taleb etmem gerekıyor yardımcı olursanız sevınırım..