Tek Ders Finansal Muhasebe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PELİNFA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba arkadaşlar,
ek ders Finansal Muhasebe olan ve Dosya yakma kabusu olan arkadaşlar burda toplanıp fikirlerimizi paylaşalım.
Benim 3. hakkım olacak aralık.
Tekrar kursa yazıldım.
Neler yapabiliriz? Denetim de herkesi kasıp kavurdu.
Millet 80 lik kağıt verdi kaldı. Odaya yazılar yazıldı Temmuz sınavı nispeten daha kolay sordu.
Önceki dönemlerde Gelir tablosu bilanço yapmadan geçen arkadaşlarım var.
Ben bu hale nasıl geldim inanamıyorum .

Ynt: Tek Ders Finansal Muhasebe

Bende ilk defa Temmuzda girdim ve tek ders finansaldan kaldım :( Herkesin eskiden not yükseltmek için girdiği ders kabus oldu. :-\ Bence tek çare Yusuf Sürmen'in muhasebe diline alışmak ve cevapları o şekilde yapmak.

ben yusuf sürmen in kitabını aldım. faydalı olabilir. bol miktarda değişik yevmiye kaydı yapmak lazım. arkadaşlar maliyet hocası kim komisyonda bilginiz var mı?

OSMAN_55 ' Alıntı:
ben yusuf sürmen in kitabını aldım. faydalı olabilir. bol miktarda değişik yevmiye kaydı yapmak lazım. arkadaşlar maliyet hocası kim komisyonda bilginiz var mı?

osman arkadaşım kitabı nerden temin ettiniz acaba,
internet üzerinden alabileceğimiz bir site varmı ?

0462 326 8590 trabzon da derya kitap evi. telefona cıkan bayan a tel samsundan osman beyden aldık deyin. o kadar kişi yönlendirdim ki oraya neredeyse komisyon verecekler bana. güzel kitap bence faydası olur.

OSMAN_55 ' Alıntı:
0462 326 8590 trabzon da derya kitap evi. telefona cıkan bayan a tel samsundan osman beyden aldık deyin. o kadar kişi yönlendirdim ki oraya neredeyse komisyon verecekler bana. güzel kitap bence faydası olur.

Tamamdır osman bey çok teşekkür ederim yardımınız için
iyi çalışmalar

OSMAN_55 ' Alıntı:

bir kitabı mı var bu vatandaşın yoksa iki kitabı mı var?iki kitabı olduğunu duymuştum

arkadaşlar, iki hakkımda hocanın soru sorma tarzını bilmediğim için yandı, bu yüzden hakkımı helal etmiyorum çünkü benim gibi olan binlerce smmm adayı olduğunu tahmin ediyorum. Bu yüzden arkadaşlar sessiz kalmayalım. Mart 2010 sınavında kdv dahil ibaresini görmedim, zaten simsiyah çıkmış belli bile olmuyordu. Bu ibareyi 1.sorunun en başına BÜYÜK HARFLERLE aynen böyle yazsa şimdi bunları yazıyo olmazdım. İkinci sınavda ise kur farklarını ilgili kayıtta yapmamızı istemiş ama bunu belirtmemiş, sadece kur: şu kadar demiş, ben anlamadım, zaten bakarsanız, aradan 3 gün geçtikten sonra özel dersaneler tarafından yayınlanan cevap kağıtlarına onlar bile anlamamış, kur farklarını hesaplamamış, aslında sorular kolay ama hocayı anlayana, yani haklarım gittikten sonra yeni yeni anlıyorum. Bu sınavı bu dönem inşallah kazanacam kafaya koydum ama dediğim gibi yusuf hocam hakkımı helal etmiyorum.

İkincisi ise odanın bize yaptığı saygısızlık, Tek kişilik masada sınava girdim. Bu beni çok etkiledi, dikkatim daha da azaldı. Çünkü soru kağıdığı koyacak yeri bırak, cevap kağıdı bile sığmıyodu sıraya, keşke hiç girmeseydim bu yüzden. Arkadaşlar birdaha böyle olursa toplu sınava girmeyelim bence. Çünkü bu yapılanlar hiç hoç değil.

Arkadaşlar sesiz kalmayın, yorumlarınızı mutlaka yapın, illaki bir okuyan ve gören olur.

tek ders ve SON hakkıma giricem aralıkta.
ve hatta iki dönemdir sadece finansaldan giriyorum,bilmiyorum ne olacak halim.
2 dönemdir kursa da gidiyorum ama bilmiyorum bende mi bi sorun var?
martta 20 aldım
temmuzda 39
inşallah aralıkta biter bu iş....

BENİMDE İKİ DERS KALDI DENETİM VE FİNANSAL BENCE KORKMAYIN AMA MUTLAKA HOCANIN KİTABI ALINMALI ÇÜNKÜ FARKLI KAYITLARI VAR ...

Mesaj içeriğinde büyük harf kullanmayınız.

Geçemiyorsanız ve sorunun sizde olmadığına inanıyorsanız hocayı iyi analiz etmelisiniz. Kitabını almak bence çok faydalı. Hoca Gen.Muh.1 kitabında zaten yevmiye maddesini ve defteri kebiri nasıl istediğini KDV de nelerin indirilemeyeceğini vermiş daha bir sürü değişik bilgisi var tabiki hocanın ancak belge alacaksak bu adamı iyi analiz etmeliyiz. Bulabiliyorsanız bu adamın notlarınıda bulun 150 sayfa önlü arkalı içnde 30 sınav olsa en azından hocanın soru tarzını anlamanız için yeterli olacaktır.

stonhand ' Alıntı:
Geçemiyorsanız ve sorunun sizde olmadığına inanıyorsanız hocayı iyi analiz etmelisiniz. Kitabını almak bence çok faydalı. Hoca Gen.Muh.1 kitabında zaten yevmiye maddesini ve defteri kebiri nasıl istediğini KDV de nelerin indirilemeyeceğini vermiş daha bir sürü değişik bilgisi var tabiki hocanın ancak belge alacaksak bu adamı iyi analiz etmeliyiz. Bulabiliyorsanız bu adamın notlarınıda bulun 150 sayfa önlü arkalı içnde 30 sınav olsa en azından hocanın soru tarzını anlamanız için yeterli olacaktır.

dehaya gidiyorum ve kursta zaten hep hocanın yaptığı şekilde çözülüyor tüm örnekler.
notlarınıda aldım.onlardan çaluışıyorum.
Allahım yardım etsin tüm son hakkı olanlara ve bana...

dehada Emel hoca eski tarz çözüyordu hep..yine aynı değil mi..

hayır,şimdi hep yusuf sürmen soruları çözülüyor...

arkadaşlar temmuz finansal sınavında dönem sonu amortisman kaydında neden 770 yerine 760 hesap kullanılmış bilen var mı?

-ilkay- ' Alıntı:
arkadaşlar temmuz finansal sınavında dönem sonu amortisman kaydında neden 770 yerine 760 hesap kullanılmış bilen var mı?

çünkü duıran varlıklar pazarlama bölümünde kullanılmış gibi bişey demişti o yüzden 760 kullanılmıştı.

OSMAN_55 ' Alıntı:

Yusuf sürmenın kitabı istanbul sahafçılar çarşısında da var. bilginizee

arkadaşlar, yusuf sürmen in "almamız gereken" kitabının tam adı nedir, bi sürü kitap var...

ekmekci ' Alıntı:
arkadaşlar, yusuf sürmen in "almamız gereken" kitabının tam adı nedir, bi sürü kitap var...

Muhasebe ? I, Akademi Kitabevi Yayınları Nr. 15, Trabzon,
Muhasebe ? II, Akademi Kitabevi Yayınları Nr. 12, Trabzon,

arkadaşlar itiraz sonuöları hala açıklanmadı. yasal süre dolmadı mı ? bilgisi olan var mı ? ne zaman açıklanacak son başvuru 8 kasım ?????