Tek Ders Finansal Muhasebe

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PELİNFA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Tek Ders Finansal Muhasebe

serkan arkadaşım teşekkür ederim,
ben de araştırdım, zaten 2 muhasebe kitabı varmış muhteremin. artık alıcaz mecbur.

-ilkay- ' Alıntı:
arkadaşlar temmuz finansal sınavında dönem sonu amortisman kaydında neden 770 yerine 760 hesap kullanılmış bilen var mı?
kardeş soruda duran varlıkların pazarlama bölümünde kullanıldığı belirtilmişti.bu nedenle 760 paz. satş. dağ. gid. hs ı kullanıldı

PELİNFA ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
ek ders Finansal Muhasebe olan ve Dosya yakma kabusu olan arkadaşlar burda toplanıp fikirlerimizi paylaşalım.
Benim 3. hakkım olacak aralık.
Tekrar kursa yazıldım.
Neler yapabiliriz? Denetim de herkesi kasıp kavurdu.
Millet 80 lik kağıt verdi kaldı. Odaya yazılar yazıldı Temmuz sınavı nispeten daha kolay sordu.
Önceki dönemlerde Gelir tablosu bilanço yapmadan geçen arkadaşlarım var.
Ben bu hale nasıl geldim inanamıyorum .
benim de 3 hakkım daha vae.ama bende hocanın tarzını bilmediğimden diğer haklarımı yaktım.şimdi bu sitede stonhand ın notlarını oku ve 04623268590 nolu telefonu arayıp yusuf süemenin muhasebe 1 ve 2 kitaplarını temin et.çalış ve ver şu muhasebeyi:= kolay gelsin

hunter ' Alıntı:
arkadaşlar, iki hakkımda hocanın soru sorma tarzını bilmediğim için yandı, bu yüzden hakkımı helal etmiyorum çünkü benim gibi olan binlerce smmm adayı olduğunu tahmin ediyorum. Bu yüzden arkadaşlar sessiz kalmayalım. Mart 2010 sınavında kdv dahil ibaresini görmedim, zaten simsiyah çıkmış belli bile olmuyordu. Bu ibareyi 1.sorunun en başına BÜYÜK HARFLERLE aynen böyle yazsa şimdi bunları yazıyo olmazdım. İkinci sınavda ise kur farklarını ilgili kayıtta yapmamızı istemiş ama bunu belirtmemiş, sadece kur: şu kadar demiş, ben anlamadım, zaten bakarsanız, aradan 3 gün geçtikten sonra özel dersaneler tarafından yayınlanan cevap kağıtlarına onlar bile anlamamış, kur farklarını hesaplamamış, aslında sorular kolay ama hocayı anlayana, yani haklarım gittikten sonra yeni yeni anlıyorum. Bu sınavı bu dönem inşallah kazanacam kafaya koydum ama dediğim gibi yusuf hocam hakkımı helal etmiyorum.

İkincisi ise odanın bize yaptığı saygısızlık, Tek kişilik masada sınava girdim. Bu beni çok etkiledi, dikkatim daha da azaldı. Çünkü soru kağıdığı koyacak yeri bırak, cevap kağıdı bile sığmıyodu sıraya, keşke hiç girmeseydim bu yüzden. Arkadaşlar birdaha böyle olursa toplu sınava girmeyelim bence. Çünkü bu yapılanlar hiç hoç değil.

Arkadaşlar sesiz kalmayın, yorumlarınızı mutlaka yapın, illaki bir okuyan ve gören olur.

bende sizin gibi 2 hakkımı yaktım .soru tarzı ve yanlış yevmiye maddesi düzeni yüzünden.evde kendim çalışarak 6 dersi verdim. muhasebeden temmuzda 18 aldım! ayrıca 2 küçük çocuğum var ders çalışacak fazlazamanım da yok.dediğiniz gibi sınav ortamıda çok önemli. o anki psikolojiniz çok önemli.bence derhal hocanın kitabını temin edin.04623268590 derya kitapevi muhasebe 1 ve 2 soru tarzını öğrenmiş olursunuz madem son hakkınız.banada stonhand yardımcı oldu.sizin gibi karamsardım.Allah yardımcınız olsun.başarılar...

Sınava çok az bir süre kaldı.
Tek ders finansal muhasebe ama tam bir kabus yani.
Bu sefer nerden gol atacak bakalım sevgili Sürmen bizlere.
Dosyam yanacak ona yanıyorum. 3. hakkım olacak bu veremezsem rezilliği ayrı, çabalarım ayrı, döktüğüm paralar cabası valla.
İ.Ü işletme mezunu olup verememek ayrıca ayıplıyorum kendimi.
Yani bilemiyorum dosya yanarsa ne yaparım.

selam arkadaşlar.bu kadar insana bu yapılan işkenceden başka birşey değil.olayın zorluğunun farkında olmayanlar finansal muhasebeden kalınırmı diyorlar.bu yorumları okusalar hala aynı şeyleri düşünürlermi acaba.herkeze aralık sınavında allah kolaylık versin.