Tek Dersi veya Ortalama Sorunu Olan Stajerler Buraya

umutSMMM

Katkı Sunan Üye
evet arkadaşlar günler gittikçe ilerliyor. tabi sınav sonuçları hakkındaki meraklarımızda artıyor. tek dersi kalan veya ortalama sorunu olan arkadaşlara komisyon notları bol tutuyormu dersiniz etkisi oluyormu görüşlerinizi paylaşalım

Ynt: tek dersi veya ortalama sorunu olan stajerler buraya

benim tek dersim maliyet 50 alırsam yetiyor bana 50 gelir en az diyorum lakin bi arkadasıma 65 gerekiyordu 40 verdiler bundan ben sunu anlıyorum tek dersi olanları biliyorlarsa eğer mesela size 50 yetiyorsa 40da takıldıysanız 50 yapıyolar yada kağıdınız 45 50 lik size 60 65 gerkiyorsa veriyorlar yani haybiye afaki puanlar verilmiyor son hakkınızda olsa

Ynt: tek dersi veya ortalama sorunu olan stajerler buraya

benimde tek dersim maliyet ama hesapladım 40-45 arası yapıyor kağıdım. banada 50 yetiyor eğer 50 gelirse tek derse yardımcı oluyorlar demektir.komisyonun acaba bu gibi olayları göz önünde bulunduruyormudur ?

Ynt: Tek Dersi veya Ortalama Sorunu Olan Stajerler Buraya

bunu kağıdınızın herhangi biyerine belirttiniz mi? çünki kağıtları okuyanlar ile sisteme girenler farklı diye tahmin ediyorum.

BEN DE GELDİM :) BEN DE MART SINAVINDA 6 DERSTEN GEÇTİM MESLEK KALDI SADECE TEMMUZ DA GİRDİM AMA BÜYÜK İHTİMAL YİNE KALDIM. ÇALIŞMAYA BAŞLICAM AMA NERDEN NE ÇALIŞSAM BİLMİYORUM.KALAN ARKADAŞLAR YARDIM :)

Büyük harf kullanmak kurallara aykırıdır. Düzeltin lütfen. NG

Benimde tek dersim denetim.Banada 50 yetiyor 50 hatta daha fazlasını alırım diye düşünüyorum fakat çokda güvenemiyorum(kendime değil).İnşaallah bir an önce açıklanır ve tüm arkadaşlar için hayırlısı olur.

Benim de, tek ve son hakkım olarak maliyet dersine girdim. 50 alsam belgemi alıyorum yok eğer kalırsam ne olacak şimdiden kestiremiyorum

arkadaşlar kasım 2007 döneminde tek ders maliyet muhasebesinden son hakkıma girdim ve 25 puan aldım.
tek dersi olan arkadaşlara buradan söylemek istediğim, kimsenin gazına gelmeyin, kimseleri dinlemeyin sınavda ne yaparsanız o, ek bir puan veriliyormuş hikayelerine kanmayın....
Başarılar....