Tek Düzen Hesap Planı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan darbukam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi günler arkadaşlar ben bu tek düzen hesap planın tam olarak öğrenmek istiyorum bana bir fikir verirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkür ederim.

Bir genel muhasebe kitabı alarak işe başlayabilirsiniz.

orhan sevilengül ile nalan akdoğan ın kitabı mı
sadece nalan akdoğanın kitabı mı?

Nalan Akdoğan ile Orhan Sevilengül ortak yazımı Genel Muhasebe Kitabı var..Gazi Kitabevi yayınlarından..Bildiğim en güzel genel muhasebe kitabı..Tavsiye.

AyAşAr' Alıntı:
evet nalan akdoğan ve orhan sevilengül..,
bu kitabın basımını ben izmirde bulamadım, ankara smmmo sından temin nasıl edilebilir , edinmek istediğim bir kitap yada yeni basımı ne zaman çıkar vb...

Ogün Güneş' Alıntı:
AyAşAr' Alıntı:
bu kitabın basımını ben izmirde bulamadım, ankara smmmo sından temin nasıl edilebilir , edinmek istediğim bir kitap yada yeni basımı ne zaman çıkar vb...

internetten araştırdığımda yeni baskı hazırlanıyor diyor. isim olarak google den girerseniz çıkıyor.

Teşekküler, eğer nette yada kitapçılarda gezerken dikkatini çekerse yeni baskı bu başlıkta haberdar edersen çok sevinirim.

kafsin' Alıntı:
Ogün Güneş' Alıntı:
AyAşAr' Alıntı:

internetten araştırdığımda yeni baskı hazırlanıyor diyor. isim olarak google den girerseniz çıkıyor.

arkadaşım dün tam yarım gün Ankara da bu kitapları aramış. ama yok. muhasebe 1 ay sonra çıkacak demişler ama denetim le ilgili bi bilgi alamamış. bulabilen var mı?

gazi kitap evi ile görüştüm nalan akdogan ve orhan sevilengülün kitabının yeni baskısı kasım ayında çıkaçakmış internetten sipariş verilebilyor ..

arkadaşımbenim anladığım öz ve kısayla iş olmuyor. ayrıntılı çalışmak gerekiyor.

Arkadaslar bende Nalan Akdogan ve Orhan Sevilengülün 3 yıl önceki baskısı var, yeni baskıda farklı olan ne? Yenisinimi alalım?

Gökhan33' Alıntı:
Arkadaslar bende Nalan Akdogan ve Orhan Sevilengülün 3 yıl önceki baskısı var, yeni baskıda farklı olan ne? Yenisinimi alalım?

Bunu en iyi sen anlayabilirsin. Eğer verim alıyorsan bence sorun yoktur. Ben hiç bir baskısını bulamadım. Bakalım bekliyoruz Kasım ayının sonunu.

denetim

ben bolu muhasebeciler odasından Prof.Dr.Melih Erdoğan'ın denetim kitabını aldım odadan temin edebilirsiniz sanıyorum. isterseniz inceleyin.benim tek dersim kaldı o da denetim. bu kitabı inceledim ben beğendim.