Temmuz sınavı son sınav hakkı olanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrin82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz sınavı son sınav hakkı olanlar

benım de son hakkım :(( aynı sekılde dusunuyorum ama yapacak bırsey yok.. bu arada kac dersten gırmıstınız bu sınavda yanı kac ders kalabılır temmuza? :(( benım tek ders ama stresı yetıyor valla once 2 ay bu sınavın acıklanması stresı var sonra kalırsa off off dusunemıyorum..

.........

arkadaşlar sizce maliyete muhasebesi 1 gün çalışmakla geçilebilirmi Üzgün finansal muhasebeye çalışmaktan maliyete hiç vakit ayıramadım ne yazıkki. efsane hocanın notlarına bakacağım bugün inş. zor sormazlar

Sn. Zerrin sınavdan 1 gün önce bunu yazmıştınız hatta bende size cevap olarak en fazla 15-25 arası bir not alırsınız hatta 0 verdiği bile oluyor demiştim. Sizce çoğunlukla insanların dosya yaktığı ve zor bir ders olan maliyet muhasebesi dersi hemde son haktan bir önceki sınavda, 1 günde çalışmakla geçilebilir bir dersmi yani isterseniz kızın, isterseniz tepki verin ama suç birazda sizde değilmi.
Hadi bu sınav zordu diyelim bu yıl çok sağlam bir temizlik yaptıkları mart 2010 sınavıdamı zordu yani anlıyorum insanlar emek veriyor dosyalar yanıyor ama 1 gece öncesinden ders çalışıp sonrada kesin kaldım 5 ay ne yapıcam zor bir dönemdeyim demekte kızmakta serbesttiniz ama bana abeste iştigal geliyor

sttanhonda ne yaptın kardeşim maliyeti halletin mi benim finansal vardı 21 maddenin 20 si doğru artık smmm oldum diyeilirim rahatça

maliyet tamamdır hocam %100 belgeyi aldım diyorum Allah' ın izniyle mayısta kutlamalarımızı yaparız

sınavı ıyı gecen arkadasları tebrık edıyorum :)) vergiden benım de eksık yazdıklarım olmus okuyanın ınsafına kaldım bıraz ama ınsallah gecerım ::)

stonhand ' Alıntı:
maliyet tamamdır hocam %100 belgeyi aldım diyorum Allah' ın izniyle mayısta kutlamalarımızı yaparız

kutlama ne demek şampanya bile patlatacağım :)

stonhand ' Alıntı:
arkadaşlar sizce maliyete muhasebesi 1 gün çalışmakla geçilebilirmi Üzgün finansal muhasebeye çalışmaktan maliyete hiç vakit ayıramadım ne yazıkki. efsane hocanın notlarına bakacağım bugün inş. zor sormazlar

Sn. Zerrin sınavdan 1 gün önce bunu yazmıştınız hatta bende size cevap olarak en fazla 15-25 arası bir not alırsınız hatta 0 verdiği bile oluyor demiştim. Sizce çoğunlukla insanların dosya yaktığı ve zor bir ders olan maliyet muhasebesi dersi hemde son haktan bir önceki sınavda, 1 günde çalışmakla geçilebilir bir dersmi yani isterseniz kızın, isterseniz tepki verin ama suç birazda sizde değilmi.
Hadi bu sınav zordu diyelim bu yıl çok sağlam bir temizlik yaptıkları mart 2010 sınavıdamı zordu yani anlıyorum insanlar emek veriyor dosyalar yanıyor ama 1 gece öncesinden ders çalışıp sonrada kesin kaldım 5 ay ne yapıcam zor bir dönemdeyim demekte kızmakta serbesttiniz ama bana abeste iştigal geliyor

Sn. Stonhad öncelikle bana bu şekilde itham edemezsiniz!! siz benim sınava ne şekilde hazırlandığımı biliyormusunuz ?
peki siz benim yaşadığım zorlukları biliyormusunuz ? BİL-Mİ-YOR-SU-NUZ! o halde beni bu şekilde yargılama hakkınız yoktur!! ve hiç bir şey bu sınav dahi benim sağlığımdan önemli değildir. Adminden rica ediyorum 'açtığım bu konuyu kapatabilirmisiniz'

stonhand ' Alıntı:

şunuda unutmayın hiç bir şey %100 değildir sn Stonhand
sınavınız güzel geçmiştir çok iyi puan alabilirsiniz (bunu çalışmalarınızla hakettiniz zaten)
ama sağlığımızın garantisi yoktur..
ömrümüzünde..