Z
zerrin82
Ziyaretçi
..........
stonhand ' Alıntı:maliyet tamamdır hocam %100 belgeyi aldım diyorum Allah' ın izniyle mayısta kutlamalarımızı yaparız
stonhand ' Alıntı:arkadaşlar sizce maliyete muhasebesi 1 gün çalışmakla geçilebilirmi Üzgün finansal muhasebeye çalışmaktan maliyete hiç vakit ayıramadım ne yazıkki. efsane hocanın notlarına bakacağım bugün inş. zor sormazlar
Sn. Zerrin sınavdan 1 gün önce bunu yazmıştınız hatta bende size cevap olarak en fazla 15-25 arası bir not alırsınız hatta 0 verdiği bile oluyor demiştim. Sizce çoğunlukla insanların dosya yaktığı ve zor bir ders olan maliyet muhasebesi dersi hemde son haktan bir önceki sınavda, 1 günde çalışmakla geçilebilir bir dersmi yani isterseniz kızın, isterseniz tepki verin ama suç birazda sizde değilmi.
Hadi bu sınav zordu diyelim bu yıl çok sağlam bir temizlik yaptıkları mart 2010 sınavıdamı zordu yani anlıyorum insanlar emek veriyor dosyalar yanıyor ama 1 gece öncesinden ders çalışıp sonrada kesin kaldım 5 ay ne yapıcam zor bir dönemdeyim demekte kızmakta serbesttiniz ama bana abeste iştigal geliyor
stonhand ' Alıntı:maliyet tamamdır hocam %100 belgeyi aldım diyorum Allah' ın izniyle mayısta kutlamalarımızı yaparız