Temmuz sınavında 7 de 7 olur diyen varmı.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tardeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
temmuz sınavında 7 de 7 olur diyen kaç kişi var..
ocak ayında katıldığım bir seminerde smmm sınavları kolay çoğu kişi ilk girisinde 7 de 7 yapılıyor deniyordu...

Ynt: Temmuz sınavında 7 de 7 olur diyen varmı.?

edit...

tardeniz ' Alıntı:
ocak ayında katıldığım bir seminerde smmm sınavları kolay çoğu kişi ilk girisinde 7 de 7 yapılıyor deniyordu...

aslinda cevabi kendi icinde..deniliyor-du. 7/7 yapan var ise anasının ak sutu gibi helal olsun. ama sunun iddiasında bulunurum ki muhasebe ve maliyetten 50 ile ancak gecebilir. ama kendi dusuncem, bana gore yoktur. bir kere y.s. nin tarzını anlamak icin sınavına girmek sart.ama yine de veren varsa helal olsun.

7/7 yapanı alnından öperek ve onur belgesi verılmesı gerekıyor 7/7 maziydi gecti ;)

7de 7 yapan vardır da mühim olan nasıl 7de 7 yapmıştır onu bir araştırmak lazım. Komisyonun yada herhangi bir oda başkanının bir yakını, tanıdığımıdır yada aynı şekilde bir daha sınava girse 7de 7 yapabilirmi şimdi burda konuşturmayın beni ama bu sınavdada gene birilerine yakın olupda bütün dersleri veren birileri vardır.

Bu sınavdan gerçekten bileğinin hakkıyla 7de 7 yapan varsa helali hoş olsun ancak ben gerçekten olacağına inanmıyorum kursa gidipde 8-9 ay çok ciddi bir şekilde sınava çalışan arkadaşlarım bile en fazla 7de 4 diyorlar, maliyetten ise kesin kaldıklarını söylüyorlar.

Hedefim 7 de 7 ydi. Fakat olmadı. Staj başlatma sınavını ilk hakkımda kazanmıştım. Bunuda 7 de 7 yapıp geçebileceğimi düşündüm, fakat sonuç ilk girişimde 4, sonrakinde 1 dersten geçtim ve şimdi Temmuz sınavında da 2 dersten girdim, bi tanesi iyi geçti de 1 taneside bıçak sırtı. Yani herşey insanın gönlünce olmuyor. Geçen forumda arkadaşın birisi SM lerin özel smmm sınavında sorulan vergi sorularını yayınlamış. Yani soruları görünce insanın sinirden gülesi geliyor. Elden bişey gelmiyor, büyüklerimiz öyle düşünmüş ve uyguluyorlar. Şimdi birde herkesin güle oynaya geçtiği Finansal Muhasebe derdi çıktı SMMM adaylarının önüne. Hepsi dökülüyor ve gittikçe engeller çoğalıyor, daha önce hiç duymadığım kadar sınavlarını zamanında veremeyip 2 yıl beklemeye kalanlar duyuyorum. Yani arkamızdan gelenlerin işi hiç te kolay değil. Stonhandın dediği gibi tanıdığı olmayıp bileğinin hakkıyla sınava gireceklere şimdiden çok ama çok iyi hazırlanmaları tavsiyesinde bulunmaktan başka hiçbirşey elimizden gelmiyor, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sınaz aralarında sohbet sırasında duyduğuma göre bir bayan yemin ediyormuş "mart sınavında bir derste sadece adımı soyadımı yazdım 50 vermişler" diye.Nasıl oluyor anlamıyorum.Ve daha ilginci hiç girmediği sınavdan geçenler var.

Hat-İce ' Alıntı:
Sınaz aralarında sohbet sırasında duyduğuma göre bir bayan yemin ediyormuş "mart sınavında bir derste sadece adımı soyadımı yazdım 50 vermişler" diye.Nasıl oluyor anlamıyorum.Ve daha ilginci hiç girmediği sınavdan geçenler var.

durum gayet açık

Hat-İce ' Alıntı:

Allah Allah.. ilginç gerçekten de..

proaccount ' Alıntı:
Hat-İce ' Alıntı:

İnanmıyorum. Şehir efsaneleri.

zeyna78 ' Alıntı:
proaccount ' Alıntı:
Hat-İce ' Alıntı:

proaccount, yok mu tanıdığın :-p

Arkadaşlar inanmayın yok öyle şeyler.Benim YMM Turmob yönetim kurulu üyelerinden biri.Öyle şeyler olsaydı benşm 4 kez girmezdim bu sınavlara.

Öyle şeyler olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.

bence de efsane gibi geliyor..

Belki biraz insiyatif kullanma (40 puanı 50 ye tamamlama gibi) durumları olabilir, daha başka şeylere ihtimal vermiyorum.

Hat-İce ' Alıntı:

Bu işlerde torpil döndüğünü bende düşünüyorum ama bazı arkadaşlarında dediği gibi 40 ları 50 ye filan tamamlama olabilir. Ama bomboş kağıda 50 veremezler diye düşünüyorum. Hem böyle olan biride o kadar kişinin içinde bunu alalade söyleyeceğini sanmıyorum. Daha gizli kapaklı konuşulur bence.Ve bana boş kağıda 50 vermişler yerine işte bilmem kim tanıdık yada birinin vasıtasıyla rica ettik 50 ile geçirdiler filan derdi bence.

Neyse böyle şeyler düşünmeyin ve ihtimal vermeyin. Kim ne derse desin.

tardeniz ' Alıntı:

mart sınavında 7 de 7 yapanlar olduğunu biliyorum .
bence ,temmuzda da olur .

bence hiç yokdur maliyet sorularını eksiz yapan varsa olur bu dönem 7de 7 tarih oldu maliyet ve muhasebden herkes döküldü . eğer yapan çıkarsa canı gönülden tebrik etmek gerek

champell59 ' Alıntı:
Belki biraz insiyatif kullanma (40 puanı 50 ye tamamlama gibi) durumları olabilir, daha başka şeylere ihtimal vermiyorum.

valla o dedigin genellikle tek dersi kalanlarda oluyor kardesim. benim analiz 47 ydi itirazda bile degismedi.

bence de bu dönem 7/7 yapabilen çok az çıkacak. açıkcası ben sınavlara çalışırken hep gözümün önüne 7/6 geliyordu. maalesef beklediğim sonuç 7/5 yada 7/6.