Temmuz sınavında 7 de 7 olur diyen varmı.?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tardeniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Temmuz sınavında 7 de 7 olur diyen varmı.?

OSMAN_55 ' Alıntı:
bence de bu dönem 7/7 yapabilen çok az çıkacak. açıkcası ben sınavlara çalışırken hep gözümün önüne 7/6 geliyordu. maalesef beklediğim sonuç 7/5 yada 7/6.

Ne kadar süre çalıştın derslere?

Leontr ' Alıntı:
OSMAN_55 ' Alıntı:
bence de bu dönem 7/7 yapabilen çok az çıkacak. açıkcası ben sınavlara çalışırken hep gözümün önüne 7/6 geliyordu. maalesef beklediğim sonuç 7/5 yada 7/6.

Ne kadar süre çalıştın derslere?

doğru yu söylemek gerekirse. 5 6 ay önceden konsantre oldum. araştırdım. gözlemledim.kaynak bakdım. son 4 ay çalışdım. genel de her gün alttan üsten sağdan soldan. bir o konudan bir bu konudan bakdım. her derse kaba taslak bakdım. ama son bir ay artık her derse ayrı ayrı bakdım. çok şükür sınava giderken de kendimi iyi hissediyordum. beni vergi çok şaşırttı. bir o kadar da denetim sorularına şaşırdım. yani banko dediğim konulardan gelmedi sorular. maliyete en az çalışmışdım. hep diyordum benim esas sınavım son sınav. o da tuttu. çalışsam da yapma şansım çok azmış. nasip bakalım. eğer 5 6 dersi kurtarabilirsem başarı kabul ederim kendimce. ben suna kesin inandım. çalışmak önemli tabi de. gelen soru, soruyu anlayabilmek ve şans daha da önemli.

Şans zaten bana göre sınavın %50 si demek. Martta maliyetten girmiş olsam şimdi maliyet diye bir derdim olmazdı ancak şimdi temmuzda soruları görünce gözüme 1 haftadaır uyku girmedi ve hala ne yapacağımıda bilmiyorum.
Mesela vergiden heryıl yaptığım emsal kira bedeli sorusu çıktı sınava giren arkadaşlarım yapamamışlar ki o soruyu yapmak için reelde o konu hakkında işlem yapmak gerekiyordu soru kimine göre kolay kimine göre zordu.

Şu şans bizi birde aralıkta bulsada şu belgeyi alsak diyeceğim ancak o şans adama bir kere güler bu sefer sayısallar zordu sözeller bana göre kolaydı aralıkta ne olur bi Allah bilir birde o soruları hazırlayanlar. ??? ???

soru bazında bakdığın da zor değil gibi doğrudur. yalnız hepimiz biliyoruz ki sınava girerken o dersden kafamızda o kadar çok konu var ki... emsal bedeli yada kısmen hacizi aklında tutabilmek büyük başarı. hepimiz aklında kalan gayrimenkul yada hakların emsal kirasından az olamayacağı ve % 5 oranı. eee bu sorunun3/1 i ancak eder. kısmen haciz ise maaşlar vs 4/1 deriz en fazla. bu da cevabın 4/1 i eder. ben maliyet hariç bütün derslere hazırlandım. pişman da değilim. ama zor cidden 7 ders. aralık sınavı için açıkcası benim de gözüm korktu. hele de maliyet. ancak profosyonel eğitim almak lazım bence. mesela ben kademeli matematiksel vs çalışmışdım sadece. sınavdan sonra dedim ki kademeli çıkmadı çıksa bir şeyler yapardım:) kendi çalışmamızla ancak bu olur. daha soruyu anlayamadım. maliyete dershaneye gideceğim. açıköğretim, staja başlama vs veren bir yere... bence aralıkda her şey olabilir. zor da gelebilir. kolay da...

çok ilginç bir şey var. kimi arkadaş sizin gibi diyor ki 80 90 bekliyordum 30 40 geldi. bir o kadar da ilginç bir şey başka bir arkadaş diyor ki 4 soru sormuşlardı. 1 sorunun yarısını yaptım. diğerlerini hiç bilmiyordum. kafama göre bir şeyler yazdım bir bakdım 55 geldi. şimdi ben merakla bekliyorum 4 ders banka 2 dersden de 40 ila 60 arası not bekliyorum. yaşayıp göreceğiz bakalım. ben size mi benzeyeceğim yoksa diğer arkadaşlara mı:)....

Dersler 2009/3
Finansal Muhasebe 82
Finansal Tablolar ve Analizi 80
Maliyet Muhasebesi 50
Muhasebe Denetimi 83
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 64
Hukuk 52
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 55

Staj Tamamlama Notu 100
Toplam 566
Ortalama 70,75
Tebrikler Başarılı oldunuz

deme ya kardeşim... beni de korkutuyorsun. ben de analizden 80 yazmışım bak not tahminlerime:)... evet hayırlısı allahdan. ama dediğin gibi banko geçerim dediğim derslerden kalırsam tekrardan çalışması çok zor olur.... hepimiz için hayırlısı...