Terör Mağduru Çalıştırma Zorunluluğu

Sevgili Arkadaşlar,
Müdürüme Terör mağduru çalıştırma zorunluluğunun kalktığı ile ilgili bir bilgi gelmiş, ben araştırdım ama hiç bir yerde bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım.
konu ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Ynt: Terör Mağduru Çalıştırma zorunluluğu

terör mağduru çalıştırma zorunluluğunun kalktığını bende duydum ama katlılıyorum size daha hiç biryerde resmen açıklanmadı.

Ynt: Terör Mağduru Çalıştırma zorunluluğu

Öncelikle şu an forumunda yazıştığımız site güncel bilgileri çok rahat alabildimiz bir site. Bırakın çıkan mevzuatı, tasarılardan bile haberdar olabiliyoruz. Terör mağduru çalıştırma zorunluğunun kalktığına dair bir haber bilgiye şu ana kadar hiç bir yerde rastlamadım. Bu bir fantazi sanırım.
Ayrıca, Terör mağduruna kadar kaldırılması gereken eski hükümlü çalıştırma zorunluluğu olmalı bence. Diğer yandan bildiğiniz gibi 2005 yılında çıkan BKK ile %1 olan oran %2 ye çıkmıştı. Selamlar.

Ynt: Terör Mağduru Çalıştırma Zorunluluğu

%2'ye çıkan terör mağduru çalıştırma zorunluluğu idi

bu gibi zorunluluklarda bazı iyileştirmeler yapılmak üzere ön hazırlıklar var. ama şimdilik sözde.

arkadaşlarında bahsettiği gibi terör mağduru çalıştırma zorunluluğu henüz kaldırılmadı.fakat terör mağduru olarak işçi bulmada sıkıntılar yaşanmaktadır.Bundan dolayı tesirsiz bir uygulama olduğundan dolayı kaldırılma olasılığı bulunmaktadır..