Test usulü sınavdan yazılı sınava geçiş.!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kemalkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
K

kemalkaya

Ziyaretçi
Arkadaşlar yıllarca test usulu sınav olduk. Şimdi ise yetetlilikte yazılı sınav olacağız. Yazılı sınav yıllar sonra sıkıntılı olacakmış gibi geliyor. Anlatım, hatırlama vs. anlamında zorluk çeken arkadaşlarımız var mı? Varsa nasıl üstüsesinden geldiler ??

Saygılarımla,

Ynt: Test usulü sınavdan yazılı sınava geçiş.!

Bende yıllarca test sınavına tabi olduğum ama bir o kadar da tükenmez kalem kullandırılacak klasik sınavlara tabi oldum. Ek bir şey yapmadım alışkanlık olduğu için.

kemalkaya ' Alıntı:
Arkadaşlar yıllarca test usulu sınav olduk. Şimdi ise yetetlilikte yazılı sınav olacağız. Yazılı sınav yıllar sonra sıkıntılı olacakmış gibi geliyor. Anlatım, hatırlama vs. anlamında zorluk çeken arkadaşlarımız var mı? Varsa nasıl üstüsesinden geldiler ??

Saygılarımla,

bende sizinle aynı tedirginliği yaşadım.sınavda konuya nasıl hakim olacağım,cevaplar yeterli olacakmı,ya aklımda hiç birşey kalmazsa ,konuyu nasıl toparlayacağım vs. vs. bunu atlatmanın yolunun bol bol soru çözmek olduğuna inanıyorum.çünkü; cevaplarda ,anlatımda pratik olmanızı sağlıyor.size önerim sözel soruların cevaplarını alışkanlık kazanıncaya kadar yazarak çalışmanız.bir müddet sonra yazmanıza gerek bile kakmaz.
umarım faydalı olur
kolay gelsin.

Teşekkürler.