17.10.1998 ile 17.08.2009 tarihleri arasında eğitim kurumu olan bir firmada teknisyen olarak çalıştım. 6 yaş grubunda olan oğlumu çalıştığım kurumun anaokuluna indirimli olarak 2008-2009 öğretim yılında yazdırdım yazdırdım.Oğlumun okulda arkadaşlar arasında birbirlerine parmaklarıyla cinsel bir takım uyarılar yaptığını annesine söylemesi üzerine okul ve psikoloklarla iletişime geçtik, psikoloklardan aldığımız raporlarda bu yaştaki çocukların bu tip şeytleri yalan söyleyemeyecekleri ve bu olayın doğru olduğu yönünde bizi yönlendirdiler okul ise çözüm yolu bulmadı bu nedenle bu olaya göz yuman ve bilgisi olan kişiler hk. savcılığa başvurduk fakat savcılık dava açılmasına gerek duyulmadığı yönünde karar verdi 17.08.2009 tarihinde bu kararı alınca şirket iş sözleşmemi açmış olduğum bu davaya istinaden 25/2-b maddesi gereğince iş akdimi tazminatsız fesh etti ben ticari olarak bir ilişki içerisine girdiğim bir yer hk. hak aradım hiç bir çalışana yada işverene çalışmam veya özel hayatımla ilgili bir böyle durum söz konusu değildir.Ayrıca mevcut 1 aylık çalışma ücretimi izin paramı ve ikramiyemide tarafıma ödemediler.İşe iade davası açtım bugün ilk duruşmam oldu gerekli delillerin ve şahitlerin toplanıp sunulması için süre verildi ve 17 aralık yeni duruşmam lütfen yol gösterirmisiniz ayrıca bu tip bir çıkarım yaptıkları için işsizlik ücretide alamıyorum.