Turkcell Dolandırıyor. Aman Dikkat Edelim Arkadaşlar...

Turkcell Bizbizecell abonesi iken, Paketcell aboneliğine geçtim. 80?90 YTL civarında faturam geliyordu. paket 120 aboneliğne geçtim. (paket 120 60 dakika ücreti ödeyip 120 dakika görüşme yapıyormuşunuz güya)Paketimi değiştirince konuşmalarım azalmasına rağmen faturalarım yükselmeye başladı. bende paket yetersiz geliyor zannettim ve paketim 120 dakika iken 240 dakikaya çıkarttım. Bugün gelen faturamı incelediğimde fatura detayında 1 saniye de aynı ücretlendirilmiş 59 saniye de aynı ücretlendirilmiş. Bu konuda paketcell aboneliğine geçerken firma beni bilgilendirmedi. Ben de 240 dakika nede olsa düşük ücretten konuşuyorum hevesiyle konuş babam konuş. Fatura geldi 122 YTL.

Müşteri hizmetlerini aradım bilgi verilmedi mağduriyetim giderilmedi. İnsanları kampanyalar hakkında bilgilendirmiyorsunuz hem ondan sonra müşteri memnuniyetiymiş en büyük şirketmiş. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Gerekirse tüketici haklarına şikayet edeceğim. Bana bilgi verilmedi paket hakkında. Ses kayıt sisteminden ses kayıtlarımı çıkartsınlar ve incelesinler. Kendi hatalarını insanlara mal etmesinler. "dakikası 0,168644 YTL" deniliyor. Paket üzerinden toplamda 1734 saniye yani 240 dakika yerine 138 dakika görüşme yapmışım ama 240 dakika parası ödedim. bu resmen dolandırıcılıktır arkadaşlar. lütfen çevrenizde de bu tarz abonelikler yaptıranlar varsa hemen uyandıralım arkadaşlarımızı.