furkan yasar
Katkı Sunan Üye
bu bir anket çalışmasıdır lütfen katılırsanız sevinirim
saygılarımla
saygılarımla
Sayon Adnan Güçlü;adnanguclu ' Alıntı:valalhi kriz ortamında 1.000 yt yi bulan 40 rekat namaz kılsın.
Kerem21 ' Alıntı:Sayon Adnan Güçlü;adnanguclu ' Alıntı:valalhi kriz ortamında 1.000 yt yi bulan 40 rekat namaz kılsın.
Rica ederim, ne demek Bin YTL. Diyarbakır' da 1.000 YTL alan Mali Müşavir üstad gelsin, bizim büroda çalışsın. Özel şoför bile veririz. Bin lira para mı bu devirde yahu! 4 defter tutsanız bile bu parayı aşarsınız, ki 15-20 defter tutmak işten bile değil...
Kerem21 ' Alıntı:Diyarbakır;
İşletme - İşçisiz 375,00 YTL,
İşletme - İşçili 425,00 YTL
Bilançolar;
Yaprak Adedi İşçisiz İşçili
100 sayfa 850 950
150 sayfa 900 1.000
200 sayfa 1.000 1.200
250 sayfa 1.100 1.350
300 ve yukarı 1.300 1.750
Genel uygulama %25 eksiği yönünde. Ayrıca gayrıfaal mükelleflere %50 oranında indirim yapılabileceği yazılmış. Misal biz işletmelerden işçili-işçisiz ayırmadan 350, bilançolarda sayfa sayısı ayrımı yapmadan 800 istedik. Sanırım makul rakamlar.
sami ' Alıntı:diyarbakırın yaklaşık 1,5 milyon nufusu var ama 300 kadar meslek mensubu var bırakında alsınlar yani daha bu yarısı.Birde merek ettim ücret tarifeniz nedir 8000-10000 mi yoksa oda
sami ' Alıntı:sn.kerem dalga geçmiyoruz ama diğer arkadaşın yazdığı defter tasdik ücretlerini sende teyit ediyor musun?Senin verdiğin rakamlar bizim burda da aynı ama def.tas.çok uçuk geldi ondan ben ve arkadaşların çok sasırdı
İyi çalışmalar
Teessüf ederim, dalga ne demek. Arzu eden olursa odadan gelen asgari ücret tarifesini taratıp yollayabilirim. Tahsilatlara ilişkin banka dekontlarımızı bile gönderirim, hani hala inanmayanınız varsa. Bana göre siz yanlış biliyor olacaksınız; Eskişehir ve Mersin' de mükellef şirketlerin şube müdürlerini aradım, o bölgelerde de eşdeğer fiyatlar var. İstanbul Kocamustafapaşa'da, Ümraniye' de, İzmir Buca'da fiyatlar yine aynı seviyelerde. Yanisi ya bu foruma ucuz çalışan üstadlar rağbet ediyor veya benim tanıdığım mükellefler bahtsız bedevi misali hakkını alan muhasebeci üstadlarla çalışıyor. Ya da nazara inanmak misali kimse gerçek ücreti söylemiyorceteris paribus ' Alıntı:kerem21 sanki inceden inceye dalga geçiyor...ya ben bu ülkede yaşamıyorum ya siz