Türkiye'nin En Genç Meslek Mensupları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ÖZALP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba forumdaşlar;
Ülkemizde faaliyet gösteren meslek mensuplarının yaş grafiğini bilen var mı? Acaba hep belli bir yaştan sonra mı bu işe girerler? (35-40 vs gibi)
Ben 1980 doğumluyum 08-09/07/2006 da SMMM ünvanını aldım. Tam olarak 25 yıl ve 6 ay yaşında iken (25.5 yaşında) Acaba benden daha genç SM veya SMMM ünvanını alan var mı? Mesleğe çok mu erken girdim?
fikirlerinizi bekliyorum. :?: :?:
SMMM ÖZALP.

Değerli dostum tebrik ederim öncelikle...Bir kardeşim eğer bir aksilik olmassa 23 yaşında ünvanını kazanacak..Şu an için bilemiyorum ama gerçekten çok erken girmişssin..
Ben 22 yaşındayım dedem vve babamdan ötürü 22 yıldır mesleğin içindeyim :-)) Diyebilirim ki büroda büyüdüm..Ağebeyimde 24,5 hadi 25 yaşında olsun sm belgesini almıştı.

Gerçekten çevremde böyle arkadaşlarımın mesleğe girmesi ve sağlam girmesi çok hoşuma gidiyor..Rekabet artıyor ister istemez..Genç olmamız bizi dahada şevklendiriyor..

Elbette büyüklerimizin tecrübelerinden faydalanacağız ama onlarda gençliğin ateşinden faydalanacak..

1980 doğumluyum. 2006/3.dönemde belge aldım. 1aydırda bürom var.

Bende stajerim stajımın bitmesine 16 ay kaldı umarım benimde bir bürom olacak. 1983 doğumluyum bekarım konyalıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:: ):):):

Ortalama o yaşlarda alınıyor. Bende nasip olursa 25 yaşında alacağım. İnşallah.

bende 22 yaşındayım staj sınavına girecem martta umarım herşey yolunda giderde bir an önce belgeyi alırım maddi açıdan çok zorlanıyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için bu arada benim patron 24 yaşında smmm unvanını aldı bu sene kazanırsa 34 yaşında ymm olacak inşallah

Ynt: Türkiye'nin En Genç Meslek Mensupları

Bu belgeyi erken almak mı daha iyi yoksa belli bir birikim elde edildikten sonra mı staja başlayıp o şekildemi belgeyi almak daha iyi... Herzaman bunu düşünürüm.. Ayrıca bende 24 yaşındayım 17 ayım kaldı stajımın bitmesine...Herşeyin hayırlısı olsun

81 dogumluyum haziran ayından beri mali müşavirim nasıl? :))) ama daha bi faydasını goremedim buro acmaya korkuyorum tecrubem az iyi bilen bir elemanla baslamak istiyorum buroya kararsızım bu genc meslektasa bir fikir verin......

ruhsatınız hayırlı olsun.tecrübenizi arttırmak için mevzuatı iyi takip etmelisiniz. ayrıca bir müddet bağımlı olarakda çalışıp deneyim edinebilir aynı zamanda birikimde yapabilirsiniz. moralinizi bozmak istemem ama büroyu açınca ,müşteriler akın akın gelmiyor. nerden bakarsan bak bir muhasebe bürosunun aylık en az 1.000.00.ytl masrafı var.

81 doğumluyum şubat / 2006 da aldım .. 25 yaşındaydım
daha erken için..
askere gitmeden 22 ünv bitse 24-25 olabilir.
Daha erkeni imkansız..

arkadaşlar övünmek gibi olmasın da;21yaşında ünversiteyi bitirdim hemen staja başladım.2yılın sonunda girdiğim mali müşavirlik sınavını ilk girmemde kazandım hiçbirşey de yıl kaybım olmadı.24yaşında bürom vardı.bu sene 10yıl oldu büro açalı.ama çoğu şey yoluna girmedi.ilk 3yıl cepten harcamaya hazırlıklı olun genç arkadaşlar.umudunuzun kırılmaması dileğiyle...

asiye ' Alıntı:
arkadaşlar övünmek gibi olmasın da;21yaşında ünversiteyi bitirdim hemen staja başladım.2yılın sonunda girdiğim mali müşavirlik sınavını ilk girmemde kazandım hiçbirşey de yıl kaybım olmadı.24yaşında bürom vardı....
Demek 21 yaşında ne istediğinizi biliyordunuz ve gelecekle ilgili planlar yaptınız. Tekrar tebrik ederim. Sanırım bu yaşın altına düşen olmaz.

Bende bi tek ben varım diyodum. havamı aldınız arkadaşlar teşekkür ederim ::)

ilk hakkımda alırsam 24 de smmm yim inş.

10 YIL ÖNCESİNİN ORTAMIYLA ŞİMDİKİ ÇOK FARKLI
OZAMAN SMMM SAYISI 1000 KEN ŞİMDİ 100000
DOLAYISIYLA.. SINAVLAR ESKİSİ KADAR KOLAY DEĞİL VE SEÇİCİ
TEK SEFERDE KAZANMAK İÇİN ÜNİVDEN BAŞLAAMK LAZIM

Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade edecek şekilde seçmeniz gerekiyor. Konu başlığı açarken ve mesaj içeriğinde büyük harf kullanılmamalıdır. Ayrıca yardım, acil, lütfen, kişiye özel gibi başlıklar açmak yasaktır. Bu başlıkları açan kullanıcılar uyarılacaktır ve açtığı konu silinecektir. Bu kuralın 2. bir ihlali söz konusu olursa moderatörler tarafından üyelik iptali yapılabilir.
....
10 YIL ÖNCESİNİN ORTAMIYLA ŞİMDİKİ ÇOK FARKLI
OZAMAN SMMM SAYISI 1000 KEN ŞİMDİ 100000
DOLAYISIYLA.. SINAVLAR ESKİSİ KADAR KOLAY DEĞİL VE SEÇİCİ
TEK SEFERDE KAZANMAK İÇİN ÜNİVDEN BAŞLAAMK LAZIM

84 doğumluyum , Kasım 2006 staj başlamayı kazandım , aralık 2008 de staj bitti. mart 2009 da bitirmeye girdim ; tek dersim kaldı. nisan09-eylül09 askerlik falan derken, aralıkta sınav var yine işte , izmir yolları taştan :)

82 doğumluyum kasım/2008de bitirdim mayısta belgemi aldım :)

K O N Y A L I ' Alıntı:
Bende stajerim stajımın bitmesine 16 ay kaldı umarım benimde bir bürom olacak. 1983 doğumluyum bekarım konyalıyım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.:: ):):):

:D

kalimera ' Alıntı:
81 dogumluyum haziran ayından beri mali müşavirim nasıl? :))) ama daha bi faydasını goremedim buro acmaya korkuyorum tecrubem az iyi bilen bir elemanla baslamak istiyorum buroya kararsızım bu genc meslektasa bir fikir verin......

büroculukta birşey yokki, yaparsınız ...