Türmob kaşesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulsoylu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Birşey soracağım.

Stajımı ştimizde çalışan smmm muhasebe müdürümüz gözetiminde başlattım.Staj onay belgesine vuracak türmob kaşesi yok.Zaten kaşe kullanmıyor.Bağımlı çalıştığından dolayı sorun olur mu??

Ynt: Türmob kaşesi

gulsoylu ' Alıntı:
Birşey soracağım.

Stajımı ştimizde çalışan smmm muhasebe müdürümüz gözetiminde başlattım.Staj onay belgesine vuracak türmob kaşesi yok.Zaten kaşe kullanmıyor.Bağımlı çalıştığından dolayı sorun olur mu??

bağımlı ve türmob kaşesi yok nasıl oluyor ?

hayır olmaz bağımlı olanlarda kaşe zorunluluğu yoktur vermiyorlarda.. kendi normal kaşesini kullansın.. ama odaya nasıl yapılacağını sor sonra geçersiz saymasınlar.. bir arkadaşımın sınav tezkiye notu yok diye 60 ortalamayı çok zor yakaladı çok uğraşmıştı

yeterlilik ' Alıntı:
gulsoylu ' Alıntı:
Birşey soracağım.

bağımlı ve türmob kaşesi yok nasıl oluyor ?

Büro açanlara kaşe veriliyor.

Oda evrakları kontrol etti kaşeyi sorgulamadı zaten de kafama takıldı.Bodrolu çalışıyor kaşe olsa nereye vuracak ki kullanamaz yani.Pek bir bilgimde yok açıkçası

yeterlilik ' Alıntı:
ugur6666 ' Alıntı:
bende 1 yıl bağımlı çalıştım kaşe vermediler

Nasıl vermediler,

Ben istanbul odasına bağlıyım.Bağımlı arkadaşlarımda türmob kaşesi var ?

gerek yok dediler birde para istemişlerdi bende dursun dedim.. belki isteyene veriyorlardır onu bilmiorum.. ben muhasebe bürosundaydım patronda kaşe olduğu için vermemiş olabilirler... tek şirkette bağımlı olsam mecbur verirlerdi resmi kurumlar kaşe istiyor..

Evet,finans kuruluşlarıda bilanço,gelir tablosu vs.. onaylı istiyorlar.

Önümüzdeki hafta bir şirkete bağımlı olarak kaydımı yaptıracağım,yeni şirket.Vergi dairesine açılış için evraklaı verdiğimde kaşeli vermem gerecek.Ondan dolayı az öncede odayı aradım teyit aldım.Almalısınız dedi.