Unakıtan Mükellef Sorusunu Cevaplayamadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nane
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N

nane

Ziyaretçi
Avrupa Birliği?nin (AB) mali katkısı ile kurulan; telefon ile hizmet verecek Vergi İletişim Merkezi ile yüzyüze mükelleflere yardımcı olunacak Mükellef Hizmetleri Merkezi Ankara?da açıldı.

Açılışa katılan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan, Vergi İletişim Merkezi?ne gelen telefonlardan birine yanıt verdi. "Alo, iyi günler diliyorum. Ben Maliye Bakanı Kemal Unakıtan. Evet, benimle görüşüyorsunuz. Buyrun ben cevap vereyim" diyerek telefonu açan Unakıtan, kadın mükellefin işyeri ve mesken gelirlerinde beyan sınırlarına ilişkin soru ile karşılaşınca yardıma Gelir İdaresi Başkanı Mehmet Akif Ulusoy?u çağırdı.

Ynt: Unakıtan Mükellef Sorusunu Cevaplayamadı

K.Unakıtan'ın cevabı aslında şu şekilde olmalıydı. ''ne kirası kardeşim bizde kiralık yok biz satarız, Hemde babalar gibi''
kopkop1wv1.gif
fumeur131fh3.gif
cool1jk4.gif

Roger Federer ' Alıntı:
K.Unakıtan'ın cevabı aslında şu şekilde olmalıydı. ''ne kirası kardeşim bizde kiralık yok biz satarız, Hemde babalar gibi''
kopkop1wv1.gif
fumeur131fh3.gif
cool1jk4.gif

:):):) Süper

Roger Federer ' Alıntı:
kopkop1wv1.gif
fumeur131fh3.gif
cool1jk4.gif

Süperrr
fumeur131fh3.gif

Roger Federer ' Alıntı:
kopkop1wv1.gif
fumeur131fh3.gif
cool1jk4.gif

hareketliglenuj3.gif
hareketliglenuj3.gif
hareketliglenuj3.gif
hareketliglenuj3.gif