Üstadlara ne oldu???

Sevgili Arkadaşlar;

Malumunuz FORUM 31.05.2005 tarihinde yeniden açıldı..
Hayırlı olsun diyorum..

Bir şey dikkatimi çekti. Forum açıldığından beri Sayın Nusret Kurtoğlu ve Sayın Tamer Başkan gibi değerli üstadların hiç bir soruya yanıt vermediklerini, bizlere çok faydalı olduğuna inandığım yorumlar yapmadıklarını üzülerek gözlemlemekteyim.

Her iki üstadı şahsen tanımıyorum ama daha önceki forumda yayınlanan cevap ve yorumlarından çok istifade ettim.

Kendilerini tekrar aramızda görmek istiyoruz.

Mehmet Tosun

size tamamen katılıyorum ancak bu değerli büyüklerimiz buranın acemi eğitim merkezine dönüşüp kendilerinin kullanıldıklarını düşününce haklı olarak araştırılmadan sorulara cevap vermek yerine geri adım atmayı uygun gördüler.onların kendi hayatları ve işleri var sadece kendi menfaatımızı düşünmek yerine geneli düşünelim ve onlardan önemli konularda sonuca ulaşamadığımız zaman son noktayı koymalarını beklemekten başka yapacak birşey yok.teşekkürler.

bende katılıyorum hazırcılığa alışmısız hiç okumadan bilgi edinmek istiyoruz. Ve çok basit konularda sorular soruyoruz.Bana kalırsa ihtilaflı konularda bir çözüm arayalım. diğer türlü forum çekilmez oluyor.

Unutmamamız gerek birkaç husus var:
- Alo Maliye 'nin Türkiye'de bir numara olduğu tartışılmaz bir gerçek. Buna istinaden acemi eğitim merkezi zaten olamaz.
- Forum'un ne anlama geldiğini bir düşünürsek paylaşım ve tartışma ortamıdır. Burada güncel sorunların tartışılması gerekir, zaten olanda budur. Tartışılan konular eskiden zormuydu ki üstadlar cevap yazdılar. Yada şimdi konuşulanlar çok mu basit şeylerki cevap yazmıyorlar.
- Üstadlar burasını daha öncede kullandılar yani acemi cevaplarla bir ilgisi olmadığını düşüyorum. Bence üstadların yazmamalarının başka nedenleri varolabilir.

Üstadların e-posta adreslerini bilenler varsa iletişime geçip foruma davet etmek gerekir. Gelmezlerse yada cevap yazmazlarsada ötesini biz çözemeyiz:)

Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
SMMM Mehmet Açar

Konu "Vergi Mevzuatı" bölümünden "Diğer" bölümüne taşınmıştır. İlginize teşekkürler.

---
Alomaliye.com Web Team

dikkat ettiyseniz sayınTAMER BAŞKAN askerlik borçlanması ile ilgili gayet net bir açıklama yapmıştı.yeri gelince ve uygun zaman da imkanlar elverdiği ölçüde onlarda burada yer almak isteyeceklerdir.başrol oyuncuları en son ve sahne uygun olunca piyasaya çıkarlar.sabırla bekliyoruz teşekkürler.

Merhaba;

Bu işi neden bu kadar abarttığınızı anlamış değilim.Yukarıdaki arkadaşların bir sorusu olupta, çözüm bulunamadımı?Anlamış değilim.Forumu kullanan üyelerin bilgilerini ölçmenin veya acemi mi? usta mı? olduğunun ne önemi var.Önemli olan birşeyleri paylaşarak, doğru sonuca ulaşmaktır.Bunuda forumdaki konulara maksimum katılımla saylamalıyız.

Kolay gelsin.

değerli arkadaşım konu abartılmış değil,atalarımızında dediği gibi bin bilsende bir bilene danış.belki siz ve diğer arkadaşlar çok bilgili olabilir keza bizler de öyle,ancak bizler bu sayfanın ilk müdayimleri olarak en zor anlarımızda Hızır gibi imdadımıza yetişen ve çok geniş bir bilgi yelpazesine sahip olan ilk gözağrısı ustatları aramızda görmekten herzaman memnun olacağımızı ilettik ve gene ısrarla iletiyoruz.Yoksa kimseyi küçümseyip incitme gibi bir amacımız zaten olamaz.Bütün bilgili arkadaşları bilgilerini paylaşmaları için bu sayfaya davet ediyorum.Unutmayınki akıl akıldan üstündür ve bizim dikkatimizden kaçan yer diğer arkadaşların oltasına takılabilir.Hep birlikte el ele vererek daha güzel ve mutlu günlere.Teşekkürler.