O onurcan Tanınmış Üye Üyelik 28 Mar 2008 Mesajlar 2,160 Konum İzmir 28 Tem 2008 #1 Dün denediniz,Bugün de öyle,biliyoruz yarın yine deneyeceksiniz..Yazıklar olsun..Lanet olsun.. Terör Kurbanlarını rahmetle anıyor,acılı ailelerine Allah'tan şifa diliyorum..
Dün denediniz,Bugün de öyle,biliyoruz yarın yine deneyeceksiniz..Yazıklar olsun..Lanet olsun.. Terör Kurbanlarını rahmetle anıyor,acılı ailelerine Allah'tan şifa diliyorum..
G gülümse1907 Tanınmış Üye Üyelik 29 Ocak 2008 Mesajlar 1,387 28 Tem 2008 #2 Ynt: Üzülme Ülkem... onurcan ' Alıntı: Dün denediniz,Bugün de öyle,biliyoruz yarın yine deneyeceksiniz..Yazıklar olsun..Lanet olsun.. Terör Kurbanlarını rahmetle anıyor,acılı ailelerine Allah'tan şifa diliyorum.. Genişletmek için tıkla ... Hepimizin Başı Sağolsun.
Ynt: Üzülme Ülkem... onurcan ' Alıntı: Dün denediniz,Bugün de öyle,biliyoruz yarın yine deneyeceksiniz..Yazıklar olsun..Lanet olsun.. Terör Kurbanlarını rahmetle anıyor,acılı ailelerine Allah'tan şifa diliyorum.. Genişletmek için tıkla ... Hepimizin Başı Sağolsun.