Vergi Alacağımı Daha Ben Alamadım

sema sinangil

Katkı Sunan Üye
Yıl bitmekte ben hala VERGİ ALACAĞIMI alamadım.Bigli edinme kanunu gereği neden ödenmediğini sorduğumda da hala saymanlık yazılarının tamamlanamadığını yazmaktadırlar.
Acaba ne zaman tamamlanacak ?
SSK ve KDV,MUHTASAR VS.nin internetten gönderildiği ve çeklerin provizyon alınarak ödendiği şu günlerde neden saymanlık yazıları ya elle ( kendimiz almaya kalkarsak alacağımız parayı alamadan yolda harcar bitiririz.) ya da iadeli taahhütlü mektuple gelmesi beklenir.

Sayın Unakıtan'ın diğer Bakanlar gibi e-mail ve fakslarını okuduğa inancım olsa önce ona yazarım
Sayın Arıoğlu'nun Faksı veya E-Mailini bilen varsa ltf burada bildirmelerini rica ediyorum.

Mahsus mahsup yapmıyorum.Eğer böyle bir hakkım varsa bunu almalıyım diye düşünüyorum
Şimdiden teşekkürler.

sayın üstadım sende biliyorsun ki devletten para almak çok zor sana sonuna kadar destek veriyorum sonuna kadar da haklısın devletle uğraşılmaz en iyisi mahsup işlemi bence en akıllısı o biz bu şekilde yapıyoruz

Benim ortağım var Kar-Zarar yarı yarıya ortağız.Kendi alacağımı ortaklık işine karıştırmak istemiyorum.Ayrıca Devletle uğraşmak haksızlıklarla savaşmak hoşuma gidiyor.2004 senesini Devlete hibe etmiştim.Bu sene sgdp ye kızıp almak istedim