Vergi Dairesi Yanı :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ACR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ACR

Slm arkadaşlar. Çoğu yerde gördüğüm üzere mali müşavirlik büroları vergi dairesi yanında açılır falan demiş herkes. yani bunun ne gibi avantajları vardır. ben ayvalıkta ikamet etmekteyim buradaki smmmlerin çoğunun bürosu çarşıda. vergi dairesinin yanında yöresinde bir tane bile büro yok. acaba ben mi açmalıyım ;D
İşin şakası bir yana bunun gerçekten avantajları varmıdır? varsa nelerdir. Ayvalıkta vergi dairesi şehrin merkezinden biraz uzak. acaba merkezdemi açılmalı yoksa vergi dairesi yanındamı?

Ynt: Vergi Dairesi Yanı :)

Merhaba,
Ben serbest çalışmıyorum, yani bu konuda tecrübem yok ama, mantığım merkezde açmanı öneriyor. İnsanlar özel durumlar hariç evraklarını kime kolay teslim edebilecekse, kime daha kolay ulaşacaksa onunla çalışmak ister. En azından ben öyle yapardım.

Ynt: Vergi Dairesi Yanı :)

önemli olan bence insanların rahatlıkla görebileceği , ulaşabileceği ,insan sirkülasyonunun sürekli olduğu , konumu merkezi olan gerek sizin müşterilerle gerekse müşterilerin sizinle rahatlıkla irtibata geçebileceği ulaşımında sıkıntıyı hem size hemde müşterilerinize olabildiğince az yaşatabilecek merkezi bin konumu olması bence çok önemli...