Vergi hocası değişmiş acaba kim?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serap81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vergi hocası değişmiş acaba kim?Tek dersim vergi kaldı finansal hocası gibi zorlu biri olmaz insallah hocanın kim olduğunu bilen arkadaslar varsa lütfen paylasabilir mı?

Ynt: Vergi hocası değişmiş acaba kim?

Bu bilgiyi hangi numarayı arayarak, ismini de bizlere yazarak, burada paylaşır mısınız lütfen.

Farz edelim benim ne olacak?
Şunun tam faydasını anlayamıyorum ben, adını öğrenince ne gibi bir fayda sağlanacak, hoca ile dışarıda temas mı kurulacak? Öğrencilerinden not mu alınacak? veya kitapları edinilip çalışılacak mı? Nedir faydası?

Bende aynen katılıyorum hadi finansalı anladık adamın kendine özgü bir yapısı vardı denetim deseniz öyle ancak vergide zaten kanun belli nizam belli kitaplar deseniz oda belli. Adamın kendi kitabı olsa yahu ondada gidip başka birşey anlatacağı yokki gidip kanun maddelerini anlatıcak yani vergide hoca değişsede çok büyük bir fark yok kanun maddesin bildikten sonra gerisi hikaye.

444 60 60 i aradım ordan soylediler arkadaslar Dediginiz gibi olur inşallah hoca değişse de birsey farketmesin daha iyi ne güzel çalışınca gecebiliyim de benim korkum sayısal soru sorması hocayı bilirsek tarzını da bı sekilde ogrenebiriz sonuçta finansal hocasının tarzını da cogumuz sınavda görmedik mı sonrada onun tarzina göre çalışmadık mı ?neyse hepinize tesekkur edeiyorum cevap verdiginiz için insallah hepimiz sınavlardan kurtulup belgeyi alabiliriz

Sınavda kıyıdan köşeden sorar, ziyadesiyle kasar ise sınav sorularının cevapları açıklanırken, cevabın altındaki kaynak dipnotunda hocanın ismini görürsün. Ama sınav soruları kolay gelir (bilinenin dışına çıkmaz) ise hocanın ismini öğrenemezsin, öğrenme zahmetinde de bulunmazsın zaten.

Bunlar herkese farklı bir cevap veriyorlar demek ki.

Vergiden sayısal soru gelmesi daha iyi, geçme ihtimaliniz artar. Soru sorulabilecek konular içinde sayısal sorular belli, onlara anlayarak çalışılınca + sözel sorunun birisini de tam yapsanız zaten geçersiniz. Siz asıl sözel sorulardan çekinin, her yerden çıkabilir.

serap81 ' Alıntı:
444 60 60 i aradım ordan soylediler arkadaslar Dediginiz gibi olur inşallah hoca değişse de birsey farketmesin daha iyi ne güzel çalışınca gecebiliyim de benim korkum sayısal soru sorması hocayı bilirsek tarzını da bı sekilde ogrenebiriz sonuçta finansal hocasının tarzını da cogumuz sınavda görmedik mı sonrada onun tarzina göre çalışmadık mı ?neyse hepinize tesekkur edeiyorum cevap verdiginiz için insallah hepimiz sınavlardan kurtulup belgeyi alabiliriz