Vergi Hukuku Kaynak

arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin. mart 2011 4. girişim ve vergi ile finansal kaldı. vergi hukukundan kaynak önerisi olan veya ders notu olanlar paylaşırsa sevinirim.

Ynt: Vergi Hukuku Kaynak

dr. osman pehlivanın kitabını tavsiye ederim.ben bu kaynakla geçtim.

gokhanbayir ' Alıntı:
arkadaşlar, öncelikle herkese kolay gelsin. mart 2011 4. girişim ve vergi ile finansal kaldı. vergi hukukundan kaynak önerisi olan veya ders notu olanlar paylaşırsa sevinirim.

mail adresınızı yazarsanız notları gönderebilrim

Ben eray mercan temel vergi hukuku kitabından hazırlandım. Çok faydalı sınav için tavsiye ederim.

eray mercan mustafa dündar vergi hukuku 2007 baskısı var ondan da çalıştım ama güncel olmayan kısımları olduğundan daha yeni ve etkili bir kaynak arayışına girdim. zira sınava bir ay kaldı.

handesis ' Alıntı:
gokhanbayir ' Alıntı:

mail adresınızı yazarsanız notları gönderebilrim

merhaba, rica etsem bana da vergi notlarını gönderir misiniz. şimdiden teşekkür ederim. [email protected].

gökhanbayır benimde mart 2011 de 4.girişim olacak vergi ve finansal muhasebe kaldı bana da vergi notu göndermeniz mümkün mü [email protected] şimdiden teşekkürler başarılar dilerim.

merhaba arkadaşlar..
bende aranıza yeni katıldım.finansal muhasebe ve vergi notu olan arkadaşlar banada gönderebilirmi acaba ???
[email protected] mail adresim.teşekkür ederim şimdiden ;D

arkadaşlar vergi ve finansal muhasebeden öneride bulunanlara teşekkürler başka önerisi olan arkadaş yok mu?

bir dershanenin kitabını aldım 40 Tlde para verdim, cidden hiç bir işe yaramaz,Nurettin bilicinin kitabı var birde bu kitap daha anlaşılır ama bundada bazı yanlışlar var ,daha derli toplu daha anlaşılır bir şey bulsam çok güzel olacak.