Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar
çalışanlardan biri vergi indirime ait bildiriminde çalıştığı işyerinin yazarkasa fişlerini kullanmış 1-2 adet de değil çok sayıda bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım ne yapmalıyım sizce kabul edilebilir mi
çalıştığı yerden çok yapılan harcamanın miktarı,tutarı,ailenin tüketebileciği oran ve ölçüdemi buna bakmak lazım diye düşünüyorum.
elbette fiş veya faturaların gerçek harcamaları tam olarak yansıttığı sorgulanmalı
muko
Re: KİMSEDEN CEVAP YOK MU (Vergi İadesinde çalıştığı yere ai
fnd2005' Alıntı:
merhabalar
çalışanlardan biri vergi indirime ait bildiriminde çalıştığı işyerinin yazarkasa fişlerini kullanmış 1-2 adet de değil çok sayıda bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım ne yapmalıyım sizce kabul edilebilir mi
Merhaba,
Yukarıdaki yanıt dışında verilebilecek farklı bir yanıt bulunmamaktadır. Eğer çalışanın ve bakmakla yükümlü olduğu eş ve çocuklarının tüketebileceği miktarlardaysa herhangi bir sorun olmaz. Kanunda çalışılan işyerinden yapılan alışverişler geçmez diye bir ibare bulunmamaktadır.