Vergi İadesinde Çalıştığı Yere Ait Fiş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fnd2005
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhabalar
çalışanlardan biri vergi indirime ait bildiriminde çalıştığı işyerinin yazarkasa fişlerini kullanmış 1-2 adet de değil çok sayıda bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım ne yapmalıyım sizce kabul edilebilir mi

çalıştığı yerden çok yapılan harcamanın miktarı,tutarı,ailenin tüketebileciği oran ve ölçüdemi buna bakmak lazım diye düşünüyorum.
elbette fiş veya faturaların gerçek harcamaları tam olarak yansıttığı sorgulanmalı
muko

Re: KİMSEDEN CEVAP YOK MU (Vergi İadesinde çalıştığı yere ai

fnd2005' Alıntı:
merhabalar
çalışanlardan biri vergi indirime ait bildiriminde çalıştığı işyerinin yazarkasa fişlerini kullanmış 1-2 adet de değil çok sayıda bu konu ile ilgili bir bilgi bulamadım ne yapmalıyım sizce kabul edilebilir mi

Merhaba,
Yukarıdaki yanıt dışında verilebilecek farklı bir yanıt bulunmamaktadır. Eğer çalışanın ve bakmakla yükümlü olduğu eş ve çocuklarının tüketebileceği miktarlardaysa herhangi bir sorun olmaz. Kanunda çalışılan işyerinden yapılan alışverişler geçmez diye bir ibare bulunmamaktadır.

çalıştığı işyerinin fişlerini koyamaz diye bir kural yok yalnzca makul çerçeveler içinde olmak kaydıyla