Vergi Kesimi Hakkında

Merhabalar.

Ben internet üzerinden ürün satışı yapacağım fakat vergi ödemeden olmuyor sanırım. Satacağım ürünler oyunlar üzerine, E-PIN ve Çeşitli oyun hileleri üretici kişiden bayilik alıp kendi sitemde satacağım. Vergi kaydım var fakat levha vb. şeyler yok yani iş yerim yok.

-Levhayı iş yeri olmayana veriyorlarmı ? Vermiyorlarsa bir çözüm varmı.
-Faturayı nasıl kesebilirim ? Faturayı kestikten sonra aylık olarak vergi dairesinemi götürüp yatıracağız ? / Yatırırken nasıl yapacağız

bunlar hakkında bilgi verebilirmisiniz :) Teşekkürler.

Sayın ITheZionl,

Sorunuza hemeb cevap verelim.
En kısa süre içerisinde profesyonel hizmet veren bir meslek mensubu ile sözleşme yaparak yüzyüze goruserek birlikte ilerleyiniz benim size verebileceğim en iyi cevabim bu olacaktır.

İyi Gunler.

Sayın ITheZionl,

Sorunuza hemeb cevap verelim.
En kısa süre içerisinde profesyonel hizmet veren bir meslek mensubu ile sözleşme yaparak yüzyüze goruserek birlikte ilerleyiniz benim size verebileceğim en iyi cevabim bu olacaktır.

İyi Gunler.

Ben kendi vergi numaram ile yani kendi vergimi ödeyerek satış yapmak istiyorum, herhangi bir iş yeri olmadan vergi levhası veya fiş kesme gibi bir durum olmuyormu ?

Sayın Demiral'ın da dediği gibi bunları tek başınıza yapabilmeniz için Vergi Dairesinden beyanname yollamak üzere şifre almalısınız ki bu da tarafınıza verilmeyecektir.
Bundan dolayı bir meslek mensubu ile görüşerek işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz..

Sayın Demiral'ın da dediği gibi bunları tek başınıza yapabilmeniz için Vergi Dairesinden beyanname yollamak üzere şifre almalısınız ki bu da tarafınıza verilmeyecektir.
Bundan dolayı bir meslek mensubu ile görüşerek işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz..

Peki home ofis gsötersek öylelikle alma şansımız varmı ?

Son düzenleme: