Vergi Sınavı

Benim de 2 giriş oldu 3 dersim vardı biride vergiydi ya ne hikmetse 2 dönemdir uygulama sorusunu müthiş kasıyorlar bırakın bizim yapmamızı dışarıda hocalar ve üstadlar yapamıyor bu kadar kasmanın ne anlamı var anlamıyorum.
Sayın ozan finansal da 23 yevmiye kaydına göre puan veriliyor yani bütüm yevmiye kayıtları kapanış maddeside dahil
ama şöyle bir sorun var onu bende bilmiyorum kapanış kayıtlarından önce yaptığımız hatalardan dolayı ki herkes hata yapıyor mutlaka karı zararı etkileyecek bu nedenler orda 3-4 madde doğal olarak yanlış oluyor onu nasıl değerlendiriyorlar bilmiyorum açıkcası.

arkadaşlar ilk sınavım olduğu için sözel cevaplar oldukça uzun değerlendirme yapılırken aynen böyle yazılmasını bekliyorlar yoksa kilit cümleler olursa tam puan alabiliyormuyuz. Birde finansal muhasebe soruları nasıl değerlendiriliyor mesela bu sınavda 17 madde sormuşlar 75/17=4,41 bir sorunu puanı bu mu yoksa toplam 23 yevmiy ekaydı var buna bölüyorlar kusura bakmayın biraz uzun bir soru oldu.

şuana kadar açıklanan cevaplar dersanelerin açıkladıkları. ama bildiğim kadarıyla konu ile ilgili ne kadar uzun yazdığın önemli değil. kilit noktaları bilip bilmediğine bakıyorlar.

finansal muhasebe genelde yevmiye maddeleri küsüratlı değil. yani muhtemelen 25 adet yevmiye var. her yevmiye 3 puan.