Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben dün yatırdım.bugünde dekontun sisteme girmesini bekliyorum.40 aldım.bakalım bi şansımı deneyeceğim.Tek ders olması ya da son hakkı olması değerlendirmede etkili olur diye düşünüyorum.
bende bugün yatıracağım. vergiden geçmeyi hakettiğimi düşünüyorum. kağıdım 40 lik kağıt değildi. 10 puanla ruhsatı kaçırdım.itiraz edip şansımı denemek istiyorum.
hakkımızda hayırlısı olsun.
arkadaslar benım de tek ders vergı ve bende bu kadar dusuk bır not beklemıyordum ama bıryandan da takarlar ısımlerı alırlar dıye cok korkuyorum oyle bısey olabılır mı arkadaslar sızce.. ınsallah ıyı haberler gelır..
bence isme takma gıbı bir hakları yok.Zira sınav sonuçlarının mahmekeye gitme durumu var.Siz doru cevapları yazarsanız ve ii bır kağıt verirseniz puan vermek zorundalar.Bizde vergiden en az ellilik kağıt vardik.ama puanı vermediler.neyse bakalım hayrlısı.Bende on puan ile belge kaçıranlardan oldupğum için bu başlığı açtım.
sınavda kağıtlarımızın isim yazan kısmını katlayıp yapıştırıyorlar. Böylece hocalar cevap kağıtlarımızı okurken isimlerimizi göremiyor. Tesmere ulaşınca tesmer tarafından katlı kısım açılıp notlar sisteme giriliyor öyle değilmi.
itiraz edenlerin kağıtları toplanıyor ve hocaya ulaştırılırken yine aynı uygulama söz konusu oluyordur bence. kaldıki hocalar ismimizi görüyor olsun takmak ne demek yahu öyle bir hakları yok.
ben de aynı durumdayım tek ders ve son hakkım kaldı valla Türkiye de oyle garıp seyler oluyor kı artık korkuyorum. o zaman bugun ben de yatırayım da ıtıraz edeyım barı bı sansımı deneyeyım en azından aklımda kalmaz.. sanıyorum vergıden bayaa ıtıraz eden olur belkı bunu degerlendırmeye alırlar.. gerci kagıdı bulup tekrar baktıkları da suphelı ama deneyelım bakalım )
bu arada sınav kagıdı davalık olsa ne olur arkadasım onu ıspat edemezsın kursun kalemle yazıyorsun sılıverır olur bıter ısın ıcıne kotuluk gırmesın yeterkı..
notları yollayabılırsen ıyı olur arkadasım adresım gercı o kadar cok not oldu kı!! guncel olanları ayıracagım artık.. bu arada bırsey daha soracagım kursa gıdecek var mı baslamıs kurs ve yarılamıslar ben ıstanbul dısından gıtsem mı dıye karar veremedım arkadaslar sız ne dusunuyorsunuz?
ben dün yatırdım.bugünde dekontun sisteme girmesini bekliyorum.40 aldım.bakalım bi şansımı deneyeceğim.Tek ders olması ya da son hakkı olması değerlendirmede etkili olur diye düşünüyorum.
benden baska son hakkına kalan var mı arkadaslar? ben cok stres yaptım sımdıden.. bu arada yatırdım dekont yarın sısteme gecer sanırım deneyelım sansımızı hadı hayırlısı herkes ıcın..
cevaplar yayınlanmıs aglamak :'( ıstıyorum arkadaslar gercekten ben bu notu almıs olamam en az 60 olmalı 35 yaa nasıl vermıs yanı 6 yerıne 3 e mı bastı acaba notları bılgısayara gecıren helekı son soru bırebır yaa ınanamıyorum daha da canım sıkıldı sısteme gecmedı henuz dekont hıc umudum yok ama bakacaklarından ıtırazı yapacagım bu nedır yaa.. kelımesı kelımesı de yazamaz kı ınsan daha ne yazacagım..