Yargı Kararları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samko71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Değerli üstadlarım;

Firmamızda yaşanan bazı olaylarla ilgil, Kanun, Yönetmeliklerde olmayan konularla ilgili.. Yargı kararlarını incelememem gerekiyor fakat aradığımı bulamıyorum..

Bu konu ile ilgili ayrdımcı olabilirmisiniz....

Ynt: Yargı Kararları

samko71 ' Alıntı:
Değerli üstadlarım;

Firmamızda yaşanan bazı olaylarla ilgil, Kanun, Yönetmeliklerde olmayan konularla ilgili.. Yargı kararlarını incelememem gerekiyor fakat aradığımı bulamıyorum..

O bazı olaylar hakkında da bilgi verebilirseniz, dahaçok bilgi-kaynağa ulaşmanız mümkün olabilir.

samko71 ' Alıntı:
Değerli üstadlarım;

Merhaba;

O kadar genel bir ifade kullanmışsınız ki, size yardımcı olacak kişiler de geri adım atar olmuş. Şayet siz işyerinizdeki durumdan biraz bahsetmiş olsaydınız, inanıyorum ki size yardımcı olacak kişiler çığ gibi artardı. Ve üstelik tam üstünde ve yerinde yardımlar alırdınız...

Kolaygelsin

Mevuzata yönelik kitaplar satan bir kitapçıya gidin, örnek yargı kararlarını içinde barındıran bir işhukuku kitabını inceleyin. Belki içinde aradığınız vardır.