uyumsoft

Yazar Kasa Pos Yanlış İşlem

logo isbasi

hnf

Merhaba üstadlar. Bir mükellefim pos cihazından yanlışlıkla 110.000 tl tutarında 4 defa nakit çıkışı yapmış. İki işlemde işlem onaylanmadı olarak görünse de z raporu dökümünde 440.000 tl satışın hepsi görünüyor. (cihaz 7 yıllık bir cihaz işlem yaparken sürekli sıkıntı çıkarıyordu )Daha sonrasında da cihaz bozuluyor. Yeni yazarkasa pos cihazını sipariş ettik. Yazarkasa servisi yanlış çekilen tutar için işlem yapamayacağını söylemiş. Bu durumda benim nasıl bir yol izlemem gerekir.

Bu durumda yapılacak pek bir şey yok zira pos servislerinin burada problemi çözmesi gerekiyor ama henüz bir problemi çözdüklerine şahit olmadım. En azından işlemin onaylanmadığını gösterir bir görüntüyü eke ekleyerek durumu anlatır bir genel amaçlı dilekçe yazmanızı tavsiye ederim. Zira inceleme durumunda bu nakit çıkışlar sorulacaktır elinizde durumu anlatacak bir belge olur.

Bu durumda yapılacak pek bir şey yok zira pos servislerinin burada problemi çözmesi gerekiyor ama henüz bir problemi çözdüklerine şahit olmadım. En azından işlemin onaylanmadığını gösterir bir görüntüyü eke ekleyerek durumu anlatır bir genel amaçlı dilekçe yazmanızı tavsiye ederim. Zira inceleme durumunda bu nakit çıkışlar sorulacaktır elinizde durumu anlatacak bir belge olur.
elimizde slipler vardı ama kaybetmiş mali raporda alamıyoruz cihaz bozulduğu için. Dediğiniz gibi en mantıklısı dilekçe yazıp bildirmek. Teşekkür ederim.