yeterlilik açıklandı arkadaşlar tesmeri aradım doğru sonuçlar yarın internette bu gün öğlenden sonrada odalarda olacak hadi hayırlısı
sağolasın halil abi darısı başınızaheerdeem' Alıntı:selamlar
sınavı geçen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla büro olsun, şirket olsun ruhsatınızı alarak tamama erdirsin.
bu sınavda tek seferde geçenleri sahneyi davet ediyorum![]()
1- Ali Erol.
2-....
evet. bu arkadaşlar geleceğin üstatlarından.iyi ki böyle güzel örnekler de var.
evet, safları sıklaştıralım. başka....
aranızda çikolatalı gofret yiyen var mıı![]()
saygıyla
notların çok iyi bence. denetimden kötü alman canını sıkmasın sorular gerçekten farklıydı. bir dahaki sınavda başarırsın inşallah.Karacabey' Alıntı:Benim de ilk girişim ama sadece 5'inden geçmişim.
Finansal Muhasebe 80
Finansal Tablolar ve Analizi 100
Maliyet Muhasebesi 40
Muhasebe Denetimi 10
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk 93
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 81
Staj Tamamlama Notu 100
denetimi yurdakul çaldağ'ın kitabından çalıştım. yönetmeliğe baktığımı bile hatırlamıyorum. soruları anlamaya çalıştım ve bildiklerim ölçüsünde cevaplamaya çalıştım. sınav sonrasında moralim oldukça bozuktu. ama Allah'ın da yardımıyla tahmin ettiğimin üstünde 70 alarak geçmişim bu sınavdan. bir dahaki sınavda size başarılar diliyorum, tahmin ediyorum ki başaracaksınız.Karacabey' Alıntı:Teşekker ederim Aero... Allah herkesin yaptığı emeği boşuna çıkarmasın.
Denetim'i hangi kaynaktan çalışarak geçtiğinizi söylerseniz sevinirim. Maliyet'i bir dahaki sefere geçeceğime eminim.