Yeterlilik Açıklandı

yeterlilik açıklandı arkadaşlar tesmeri aradım doğru sonuçlar yarın internette bu gün öğlenden sonrada odalarda olacak hadi hayırlısı

doğru arkadaşlar sabah beni cep telefonumdan arayarak uykumdan uyandırdılar :) önce bir bayan çıktı yanılmıyorsam oda başkanını veriyorum dedi. oda başkanı da beni tebrik etti. o sevinçle anneme babama sarılmaya gittim :) gerçekten çok gerilmiştik. sınav sonuçlarının herkes için hayırlı olmasını diliyorum.

Merhaba,
SMMM Yeterlilik sınavına girip kazanan arkadaşlarımı şimdiden tebrik ediyor ve ilerideki meslek yaşamlarında başarılar diliyorum.

Umarım mesleğin sorunlarının çözümünde önceki kuşakların yapamadıklarını başarırlar ve yine umuyorumki hiçbiri kolluklu muhasebeci şeklinde tabir edilen meslekdaşlardan olmazlar.

Aramıza hoşgeldiniz.

tesmerden açıklanmış olduğunu öğrenmeme rağmer ve hatta kedi odamı arayıp sormama rağmen henüz bir sonuç alamdım. neyazıkki benim bağlı olduğum oda okadar hızlı değil ben daha da gerginleştim benim için sonucuma bakacak kimse yokmu

kazananları tebrik ederim umarım 1,5 yıl sonra ben de kazanırım

tebrikler

merhaba arkadaşlar

Bu forum köşesini çok seviyorum. Sizler olmasaydınız özellikle Nuket sen olmasaydın bugün sonuçların açıklanmış olduğunu renemeyecektim. Bizim odaya sadece il bazındaki sonuçlar geliyor onun için senin sonuçlarına bakamıyorum. Gerçekten yardımcı olmak isterdim.
Kendi adıma çok sevinçliyim. Üç sınava girdim ve üç derten de geçmişim. Finansal Muhasebe 75, Maliyet Muhasebesi 65, Muhasebe Denetimi 68. Kazanan diğer arkadaşları da tebrik ediyorum.
Ben bu işi birbuçuk yaşındaki çocuğum ile halletmeye çalışıyorum. Üstelik cd felan da yok. Sadece kendi olanaklarım ile. Bu nedenle stajyer arkadaşlarıma telaşa kapılmadan, ümitsizliğe düşmeden azimle yollarına devam etmelerini öneriyorum.
SAYGILARLA.

arkadaşlar.istanbuldaki odadan kazananların ismini veriyolar.sonuçlar yarın internette yayınlanacakmış.ben aradım ve sonucu öğrendim.oğlan bizim kız bizim be canım :D :D :D darısı tüm stajer arkadaşlarımın başına.

Herkese merhabalar,

Öncelikle kazanan ve bu yarışı tamamlama başarısını gösteren arkadaşların tamamını tebrik ediyorum.
Sizlerden istediğimiz biz stajer arkadaşlara sınavlara hazırlanma metodları ve yararlandığınız kaynaklar konusunda fikir vermeniz.

Şimdiden teşekkürler,

selamlar

sınavı geçen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla büro olsun, şirket olsun ruhsatınızı alarak tamama erdirsin.

bu sınavda tek seferde geçenleri sahneyi davet ediyorum :D

1- Ali Erol.

2-....

evet. bu arkadaşlar geleceğin üstatlarından.iyi ki böyle güzel örnekler de var.

evet, safları sıklaştıralım. başka....

aranızda çikolatalı gofret yiyen var mıı :D

saygıyla

Benim de ilk girişim ama sadece 5'inden geçmişim.

Finansal Muhasebe 80
Finansal Tablolar ve Analizi 100
Maliyet Muhasebesi 40
Muhasebe Denetimi 10
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk 93
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 81
Staj Tamamlama Notu 100

heerdeem' Alıntı:
selamlar

sınavı geçen arkadaşları canı gönülden tebrik ediyorum. Allah hayırlısıyla büro olsun, şirket olsun ruhsatınızı alarak tamama erdirsin.

bu sınavda tek seferde geçenleri sahneyi davet ediyorum :D

1- Ali Erol.

2-....

evet. bu arkadaşlar geleceğin üstatlarından.iyi ki böyle güzel örnekler de var.

evet, safları sıklaştıralım. başka....

aranızda çikolatalı gofret yiyen var mıı :D

saygıyla
sağolasın halil abi darısı başınıza :)

Karacabey' Alıntı:
Benim de ilk girişim ama sadece 5'inden geçmişim.

Finansal Muhasebe 80
Finansal Tablolar ve Analizi 100
Maliyet Muhasebesi 40
Muhasebe Denetimi 10
Vergi Mevzuatı ve Uygulaması 50
Hukuk 93
Muh. ve Mali Müş. Meslek Hukuku 81
Staj Tamamlama Notu 100
notların çok iyi bence. denetimden kötü alman canını sıkmasın sorular gerçekten farklıydı. bir dahaki sınavda başarırsın inşallah.

Teşekker ederim Aero... Allah herkesin yaptığı emeği boşuna çıkarmasın.
Denetim'i hangi kaynaktan çalışarak geçtiğinizi söylerseniz sevinirim. Maliyet'i bir dahaki sefere geçeceğime eminim.

Karacabey' Alıntı:
Teşekker ederim Aero... Allah herkesin yaptığı emeği boşuna çıkarmasın.
Denetim'i hangi kaynaktan çalışarak geçtiğinizi söylerseniz sevinirim. Maliyet'i bir dahaki sefere geçeceğime eminim.
denetimi yurdakul çaldağ'ın kitabından çalıştım. yönetmeliğe baktığımı bile hatırlamıyorum. soruları anlamaya çalıştım ve bildiklerim ölçüsünde cevaplamaya çalıştım. sınav sonrasında moralim oldukça bozuktu. ama Allah'ın da yardımıyla tahmin ettiğimin üstünde 70 alarak geçmişim bu sınavdan. bir dahaki sınavda size başarılar diliyorum, tahmin ediyorum ki başaracaksınız.

yeterlilik sınavlarını kazana arkadaşların hepsini tebrik ederim. kazanamayan arkadaşlarında en kısa zamanda bu murada ermesini dilerim ve darısı benim gibi bütün stajyer arkadaşlarımın başın gelsin. saygılarımla

merhaba arkadaşlar bende sınavı kazandım zaten kaldığım bir dersti mes.huk 82 aldım artık sıra ruhsatta herkese başarılar dilerim