Yeterlilik sınavı için hangi dershaneleri tavsiye edersiniz.?

Arkadaşlar merhaba benim 2010 eylül de stajım bitecek ve aralık yeterlilik sınavına giricem
yalnız şöyle bir sıkıntım var dershaneye gitmek istiyorum ama murat mı deha mı karar veremedim
tavsiyesi olan var mı

Ynt: Yeterlilik sınavı

çok teşekkür ederim ama maalesef murata kayıt yaptırdım kaydı iptal etme hakkım var mı bilmiyorum

sakinecoşkun ' Alıntı:
çok teşekkür ederim ama maalesef murata kayıt yaptırdım kaydı iptal etme hakkım var mı bilmiyorum

dershaneye gitmene gerek yok bence.. benim bildiğim yeterlilik için kurs izmir ist. ankarada var diğerleri evde çalıştı ve bitirdi ben dahil..

ugur6666 ' Alıntı:
sakinecoşkun ' Alıntı:

dershaneye gitmene gerek yok bence.. benim bildiğim yeterlilik için kurs izmir ist. ankarada var diğerleri evde çalıştı ve bitirdi ben dahil..

dehada da pek bi parlaklık yok..herşey bizde bitiyor..sınav kazandıran kurs değil insanın kendisi..

kursa gitmek kendi başına çalışmaktan her zaman daha iyidir.tabiki sadece kursa bağlı olmak tek başına hiç bir şey ifade etmez fakat kursta yol gösteriliyor konularda önem derecelerine göre ayrım yapılıyor ben gitmedim fakat çok yoruldum gidebiliyorsanız mutlaka gidin derim.

Ynt: Yeterlilik sınavı için hangi dershaneleri tavsiye edersiniz.?

Arkadaşlar ben diyorum ki paranıza emeğinize gidip gelirken yollarda çekeceğiniz zahmetlere yazık.İnanın ki dersane çok gerekli değil. Hem sonra sürekli aday meslek mensuplarıyla bi sınav muhabbeti, yarışma ortamı,sıkıcı şekilde derslere girip çıkma ve daha gereksiz bir sürü ekstra stres. Zaten mesleğimiz icabı sürekli stres içindeyken bi de böyle bişey....

Hem piyasadaki kursların hocaları sanki çok mu üstatlar. Onlar da bi şekilde bi takım kitapları zamanında çalışmış ordaki biligileri dile getirip duran insanlar. Yani gerekli notlar bilgiler kitaplarda ders notlarında zaten mevcut açın kendiniz okuyun birilerinin onları size seslendirmesi için ekstra zahmete gerek yok.Takıldığınız bi uygulama anlamadığınız bi kanun metni vs de olursa illaki size yardım edecek birilerini bulacaksınızdır hiç olmazsa kapı gibi forumumuz var buraya yazıp yardımlaşarak bilgi almak suretiyle o da çözülür sıkıntı biter gider :) Hem düşünün dersanelere vereceğiniz binlerce lira parayla piyasadaki bütün kitapları alıp kendinize meslek kütüphanesi bile yaparsınız :)

Benim tavsiyem işten güçten sonra hızla evinize ya da çalışabileceğiniz ortam neresiyse oraya varın. Şöyle rahatça kafanızı dinleyin,alın elinize çayınızı çorbanızı sakince dalın ders notlarınıza. strese gerginliğe para kaybına heyecana gerek yok. Ben kesinlikle dersaneye karşıyım. Araştırın iyi kitapları bulun, gerekirse ders notu da indirin alın elinize kağıdınızı kaleminizi üşenmeden dalın ders notlarının arasına..

Birşeyi öğrenmek için alfabenin 29 harfini bilmek yeterli sonra sakince huzurlu çalışıp etrafa bakmadan boş sözlere kulak asmadan konsantre şekilde yola devam edilince oluyor.. Yani iş dersanede,şu hocada bu hocada değil kafada bitiyor. Ben ezelden beri hep bu taktiği uygularım gereksiz iş yüküne her zaman karşıyım ( yoksa çok mu tembelim :)

vala en güzeli :)

Bende dersaneye gidecek olanlardanım. Sınavlar bir açıklansın 6 arkadaş dehaya gideceğiz en azından çok olduğumuzda pazarlık payımızın olacağına inanıyoruz.
İş evde çalışmaya gelince benim evde 3 aylık bir oğlum var vallahi ağlamaya başladığında sanki evde itfaiye sireni çalıyor gibi oluyor bırakın dersi evde bile durulmuyor.
sonuçta zamanında bende kursa karşı çıkanlardandım ancak maliyette 35 dk bir soruyu okuyup hala soruyu anlamadığımda profesyönel bir yardım almam gerektiğine inandım kursa gidersemde sadece maliyet ve kalırsam vergi için gideceğim.

ilk kez mart sınavına girdim 7 de 4 yaptım oldum olası karşıyım dersanelere yollarda gecirdiğiniz zamana ve paranıza yazık dersane yerine şu forumlarda sınavla ilgili çok bilgi var
örneğin denetimden kalmıştım mart sınavında forumda bir arkadaşımız (kartal 69 )yanılmıyosam soruların
hasan türedi kitabından geldiğini söyledi ve bende kitabı aldım çalıştım aynen söylediği gibi sorular bire birdi inanın sınav günü dersane kitapcıklarını karıştırdım yanından bile geçmiyordu .

stonhand ' Alıntı:
Bende dersaneye gidecek olanlardanım. Sınavlar bir açıklansın 6 arkadaş dehaya gideceğiz en azından çok olduğumuzda pazarlık payımızın olacağına inanıyoruz.
İş evde çalışmaya gelince benim evde 3 aylık bir oğlum var vallahi ağlamaya başladığında sanki evde itfaiye sireni çalıyor gibi oluyor bırakın dersi evde bile durulmuyor.
sonuçta zamanında bende kursa karşı çıkanlardandım ancak maliyette 35 dk bir soruyu okuyup hala soruyu anlamadığımda profesyönel bir yardım almam gerektiğine inandım kursa gidersemde sadece maliyet ve kalırsam vergi için gideceğim.

tavsiye etmem bende iki dersten kursa gittim malesef olumsuz

maliyette geçmiş sınav sorularını çözüyorlar vergide hoca sadece anlatıyor ben faydasını göremedim gittiğim kurs bakırköy murat
ve

değerli arkadaşlar,

daha önce de dediğim gibi biz bu soruları üniversite birinci sınıfta yapıyorduk.
üniversite alt yapısı yetersiz olanlar kursları dolduruyor. hiçbirsey olamadım bari smmm olayım diyenler oldukça kurslar iyi para kazanır
sadece test sorusu çözerek geçilirse böyle olur sonra heryer de hangi kursa gideyim deniyor
kurslar sizi sağılacak inek olarak görüyor. bu da yalan diyin birçok kurs hocası arkadasım var
konuları üstünkörü geçiyorlar kursun sahibini zengin etmek istiyorum diyorsanız o başka ..
madem 3 yıl staj yaptınız yeterliliğe giriyorsunuz kursa gitmek söyle dursun kurs hocası olarak ders anlatma aşamasında olmalıydınız.
forumda sabah akşam cevap yetiştireceğinize ders çalışsanız bu da sizin için faydalıdır.
hatanın birazını da kendinizde arayın...

madem senin için bu kadar kolay süpersinnnn...
kim ne yaparsa yapsn sn neden cevap verme gereği duyuyosun...seni neden ilgilendirio..
egonu mu tatmin ediosun burda..
sanane kimin ne yaptığından...

Ya bırakın he deyin geçin arkadaş kendisine hakaret edilmesinden hoşlanan mazoşist bir kişilik galiba ailesi anası, babası, eşi, çoluğu çocuğuda yok yani insan bir düşünür bu yazıyı yazarsam bu siteye her gün bilmem kaçbin tane stajer giriyor yahu bunlar bir tribün adam eder der, bunlar bana saydırmazmı diye bir düşünür yahu ama nerdeee.

Derdide belli buraya yazacak en son birisi çıkıp dayanamayacak buna sağlam bir saydıracak sonuçta bu vatandaşda ohh ne güzel küfürü yedim rahatladım deyip kendini tatmin edecek. Piyasada bunun gibi aç bihaç dolaşan çok adam var iş güç olmayınca böyle oluyor galiba.

Bırakın cevap vermeye, şunun yazılarını okumaya hatta değil okumaya yahu ekrana 2 saniye bakmaya bile değmeyecek bir insan moda bildire tıklayın bitsin bizim zihinsel özürlülerle harcayacak vaktimiz zamanımız yok bizim zamanımız çokkk değerli çokk.

stonhand ' Alıntı:
Ya bırakın he deyin geçin arkadaş kendisine hakaret edilmesinden hoşlanan mazoşist bir kişilik galiba ailesi anası, babası, eşi, çoluğu çocuğuda yok yani insan bir düşünür bu yazıyı yazarsam bu siteye her gün bilmem kaçbin tane stajer giriyor yahu bunlar bir tribün adam eder der, bunlar bana saydırmazmı diye bir düşünür yahu ama nerdeee.

Derdide belli buraya yazacak en son birisi çıkıp dayanamayacak buna sağlam bir saydıracak sonuçta bu vatandaşda ohh ne güzel küfürü yedim rahatladım deyip kendini tatmin edecek. Piyasada bunun gibi aç bihaç dolaşan çok adam var iş güç olmayınca böyle oluyor galiba.

Bırakın cevap vermeye, şunun yazılarını okumaya hatta değil okumaya yahu ekrana 2 saniye bakmaya bile değmeyecek bir insan moda bildire tıklayın bitsin bizim zihinsel özürlülerle harcayacak vaktimiz zamanımız yok bizim zamanımız çokkk değerli çokk.

deha da ders vereceğim gel yardım edeyim de geç ..
al ruhsatı da sayemde sen de kurtul forumda kurtulsun..

Arkadaşlar ben mart sınavında 7 dersin 6 sını Temmuz sınavındada kaldığım denetimi bana göre verdim bitti diyorum. Şimdi dersane olayına gelince ben murat dersanesine gittim kursun faydası illaki var ancak herşey kendinde bitiyor ben dersaneye hafta sonu gittim hafta içide hemen hemen hergün 2-3 saat hafta sonu kursda gördüklerime çalıştım ben size sadece şu fikri verebilirim uygulayıp uygulamamak size kalmış bence denetim-meslek hukuku-hukuk derslerinden kesinlikle dersaneye gerek yok geçmiş yıl soruları ve edineceğiniz kaynaklar size fazlasıyla yeter. Muhasebe içinde dersaneye gitmeyin çünkü onlarda sadece geçmiş yıl monografilerini çözüyor bunu her akşam yarım yada bir saatinizi ayırarak siz yapabilirsiniz. size tavsiyem kursa gidecekseniz sadece maliyet muhasebesi finansal tablolar analizi ve vergi dersinden gitmeniz. bu üçünden özelliklede maliyetten kesinlikle gidin diğer dördünü iyi bir kaynakla rahatlıkla çalışırsınız çünkü örneğin meslek hukukunda hoca ismmmo nun sayfasından yönetmeliği indirmiş gelip size okuyor yada yazdırıyor ekstra hiç bir şey yok hukuk hoca not veriyo okuyo onunda yapacağı bişe yok sizde notu dersaneden alın kendiniz okuyun denetime gelince dersanelerin notları yetersiz kalıyo bide kısa notları var onlarda notları okuyo bence bunları siz zaten yaparsınız. Herkese başarılar

ARALIKTA SINAVA GİRECEĞİM İLK DEFA 2008 MAYIS STAJERİYİM ŞU GERÇEĞİ BELİRTMEK İSTERİMKİ
DERSANE İŞİ HİKAYE DERSANEDE DERSE GİRENLER KİM Kİ BİZE DERS VEREBİLME YETERLİLİKLERİNİ GÖRÜYORLR
DERSANE İŞİ PARAYA DÖNMÜŞ Bİ DERSANE 2 MİLYAR BU PARAYA 2 MİLYAR DAHA KOYAR İNGİLTEREYE DİL EĞİTİMİNE GİDERİM İŞ KİŞİNİN KENDİSİNDE BİTİYOR KİŞİ İYİ ÇALIŞIRSA VE BİRDE ALTYAPISI VARSA BENCE VERİLEMEYECEK DERS YOK BAŞARANLAR NASIL BAŞARIYOR BEN ÖMRÜMCE BU YÖNTEMLE BAŞARILI OLDUM
BİRDE ASIL ÖNEMLİ MESELE ŞU HEM İŞ HEM DERS ÇALIŞMAKTA OLMUYOR İŞİMİZ SIKINTILI BİR İŞ ZATİ
İKİSİNDEN BİRİNDEN VAZGEÇİLMELİ VEYAHUTTA İŞ YERİNDEN 3 AY İZİN ALINMALI BENCE

FORUMDA Bİ ZİYARETÇİ ARKADAŞDA YORUM YAZMIŞ ÜSTÜNE DİĞER ARKADAŞLARDA ONA HAKARET ETMİŞLER
BENCE O ARKADAŞIN YAZDIKLARINDA GERÇEKLİK PAYIDA VAR

arkadaşım seni üzdüysem özür dilerim polemiğe girmeye gerek yok
özeldende mesaj attım evet 2008 mayıs stajeriyim sınava girmedim bunuda kanıtlarım

gelelim konumuza ben dersanelere baktım nedir ne değildir die bu iş geröekten piyasa olmuş
notların satımı ıvır zıvır sanki demir çelik borsası gibi
yukarda bi arkadaş yazmış ezber derslerine gitmeye gerek yok bencede haklı