Yeterlilik Sınavına Nerde Giriyoruz

arkadaşlar ben ilk kez sınava gireceğim.sizlere bi kaç sorum var.sınavda tükenmez kalem mi kullanıyoruz?ayrıca tesmer sitesinde sınav hak ve sürelerimizi öğrenebileceğimiz bir adres varya orda benim kaydım hala bulunamıyor.ama bilgilerimin komisyon kararından geçtiğini oda bana bildirmişti.bi sorum daha var sınav merkezlerinden istediğimizde mi sınava gireceğiz yoksa başlatma sınavına katıldığımız ilde mi,hangi sınıfta gireceğimizi nasıl öğreneceğiz.yardımcı olurmusunuz :)

Ynt: Yeterlilik Sınavına Nerde Giriyoruz

ekonomist2005 ' Alıntı:
arkadaşlar ben ilk kez sınava gireceğim.sizlere bi kaç sorum var.sınavda tükenmez kalem mi kullanıyoruz?ayrıca tesmer sitesinde sınav hak ve sürelerimizi öğrenebileceğimiz bir adres varya orda benim kaydım hala bulunamıyor.ama bilgilerimin komisyon kararından geçtiğini oda bana bildirmişti.bi sorum daha var sınav merkezlerinden istediğimizde mi sınava gireceğiz yoksa başlatma sınavına katıldığımız ilde mi,hangi sınıfta gireceğimizi nasıl öğreneceğiz.yardımcı olurmusunuz :)

1- Sınavda ben kurşun kalem kullandım, anacak tükenmez kalem kullanmak isteyenlerin de kullandığını duydum, ama yanlışları düzeltmek için kurşun kalem daha iyi.
2- Bu sorunun için en doğrusu tesmeri aramak 444 60 60
3- Sınav merkezleri için, http://www.tesmer.org.tr/index.php?page=rmenu&id=3
Hangi sınıfta gireceğine, gireceğin sınav merkezine gittiğin gün orada asılı listelerden bakıyorsun.

yanında tükenmez kalem bulundurmak iyi oluyor. cetvel filanda al çünük muhasebede lazım oluyor.
sınıflar soyadı sırasına göre düzenleniyor. 15 dk filan önce asılıyor kapılara.
başarılar.

hesap makinasınada izin var mutlaka yanında bulundur.Finansal muhasebe için hesap planını veriyolar sınav sırasında

3 tane ilde girioruz arkadaşlar.. farklı bişey yok :)