Yeterlilik Sınavları

stajyer32

Katkı Sunan Üye
Selamlar
Arkadaşların Yeterlilik Sınavı sorularını forumda okudum. Bende staja yeni başladım. Yeterlilik sınavında soru nasıl soruluyor.Şıklı mı yoksa cevap mı veriliyor.
Teşekkürler

Yeterlilik sınavı klasik usulde yapılmakta yani yazılı.

Yeterlilik sınavları

Sn.O.Güneş
Yeterlilik sınavları klasik demişsiniz. Ben şunu anlıyorum sorulara birebir yazılı olarak cevap veriyoruz. Peki bunun değerlendirmesi zor olmuyor mudur? Ve anladığım kadarıyla yeterlilik sınavları zor olacak. Hangi kaynakları tavsiye edersiniz.
Teşekkürler

merhaba stajyer 32;
ben 3. ve 7. ayda olmak üzere 2 seferde bitirme sınavını verdim. öncelikle vergi mevzuatı, genel hukuk ve meslek hukuku derslerine ayrı kitaplardan çalışmanız (tesmerin çok güzel kitapları var bizzat komisyon üyelerince yazılanları öneririm.) diğer dersler için ise reklam olmasın ama Sayın İslam Çankaya hocanın meslek yapıtlarınca çıkartılan 2006 basımı kalınca bir kitabı var onu tafsiye ederim.

Re: Yeterlilik sınavları

stajyer32' Alıntı:
Sn.O.Güneş
Yeterlilik sınavları klasik demişsiniz. Ben şunu anlıyorum sorulara birebir yazılı olarak cevap veriyoruz. Peki bunun değerlendirmesi zor olmuyor mudur? Ve anladığım kadarıyla yeterlilik sınavları zor olacak. Hangi kaynakları tavsiye edersiniz.
Teşekkürler

evet oldukça zor oluyor ki 60 günde ancak açıklayabiliyolar sonuçları :) :)

Ynt: Yeterlilik sınavları

stajyer32 ' Alıntı:
Sn.O.Güneş
Teşekkürler

arkadaş 2006 yılında teşhisi koymuş:)
aklın yolu bir... değerlendirme tam bir muamma 2011 de bile..