Yevmiye dökümünde hata (acil)

halilcan-28

Katkı Sunan Üye
Dostlar MErhaba,

İş stesi, yoğunluğu, vergi dönemi derken aralık-2005 yevmiye defteri yanlışlıkla 2006 yevmiye dönemi defterine döküldü? Bu durmda yapılacak işlem nedir? Yanlışlıkla 2006 dökülen yevmiye defterin arka sayfalarını kullanmak suretiyle devam edebilirmiyiz?

Bilgi ve görüşlerinizi paylaşmak dileğiyle

kolay gelsin

Noteriniz sürekli çalıştığınız bir noter ise iyi niyet çerçevesinde değiştirebilir diye düşünüyorum.

tashih

Sayın Gökmen,İlgi ve alakanız için tşk. Ancak 2006 'ya bir ay döküldü farkdeildi vazgeçildi...

2006 yevmiyesi duruyor...bir ayı harcandı geriye 6.000... yaprak duruyor 2006 nın yevmiyesi....

teşekkürler....

Noterle konuş aynı numarayla yeniden değiştirme yoluna gitmen daha iyi olur İptal diye çizgi çizerek de devam edersin de o zaman 2005 yılını kanunda belirtilen zamanda dökmediğin anlaşılır.

sema sinangil' Alıntı:
İptal diye çizgi çizerek de devam edersin de o zaman 2005 yılını kanunda belirtilen zamanda dökmediğin anlaşılır.

Meslekte tecrubelerden öğrenecek çok şey var :) bu kısmını düşünmemiştim.

Sn Halilcan Noterinle konuşarak olayı çözebilirsin bence

tşk.

Arkadaşlar fikirleriniz bayağı faydalı oldu..Sağolun varolun.... Netice olarak sayın Sinangıl'inde ifade ettiği gibi noterle konuşup halletmek....

KOlay gelsin....

!!!

Sayın Konyalı ...

Bu işlem biraz kanun dışı olduğundan bir meslektaşınız olaraka Konyalı noterleri zan altında bırakmasanız iyi olur diye düşünüyorum.

selamlar.