fonradar

Yol yakınken bırakmalı mıyım?

Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu biraz iç dökmek ve fikir almak için açtım. Ülkenin önde gelen okullarından birinden İktisat fakültesinden mezun oldum. Yaklaşık 2 yıldır bu işin içindeyim. Smmm stajımın bitmesine de 1 yıl kaldı. Ülkenin en büyük şirketlerinden birinde çalışıyorum. Haliyle sirkülasyon fazla. Şu an çok fazla beyanname vs tarafında yokum daha çok faturalar masraflar vs konularına tek başıma bakıyorum. Atıyorum bu ay 1000 civarı fatura kaydım olmuş. Hal böyle olunca da o fatura kaçtı mı bu faturayı unuttuk mu (özellikle s makbuzları, ydışı faturalar ve e arşivler) stresine çok fazla giriyorum. Yaşanmadı ama yine de stopaj tevkifat vs faturaların gözden kaçışı sıkıntı olabilir stresi var. Cezai riskle karşılaşırmıyız stresi. Sürekli işi düşünüyorum ve keyifsizlik sosyal hayatıma da yansıyor. Daha ileri seviyede daha büyük stres ve cezai riskler olduğu için buna değer mi emin olamıyorum. Mesleki yük ortada ve düzelecek gibi de değil. Finans ve bütçe tarafı daha mı stressiz bilmiyorum ama orası da aklımda. Kafam allak bullak oldu. Bi yandan seviyorum keyif aldığım anlar oluyor ama cezai risk işi aşırı geriyor. Yolun başındaki kardeşinize tavsiyeniz ne olur?